Adobe Flash player 10.2

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Adobe Flash player 10.2

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    zdenikeee
    Účastník (Participant)

Urcite si mnohi nainstalovali novy flash ktory by mal menej zatazovat system .
    chcem a spytat ake mate skusenosti s chodom systemu ?
    ja po instalaci normalne nechapem a niesom si isty ci je to tym flashom. cely system ne neskutocne pomaly a aj jednoduche operacie mu trvaju neskutocne dlho napriklad new tab v safari je po instalaci flashu narocna a dlho trvajuca operacia … a to nehovorim o tom ako casto mi ci uz safari, firefox alebo opera vyhodi chybove okno o crashi flash pluginu. som s toho zufaly skusal som disk repair , repair disk premissions aj kompletne precistenie pomocou clean my mac . nic nepomaha ..
    myslite ze by to mohlo byt tym novym flashom ?

moj macbook: aluminium unibody late 2008 intel core 2 duo 2,4 , 2gb ram, nvidia 9400m.

dakujem za rady :)

kuryack
    Účastník (Participant)

vyskusaj Chrome, ja ho nejaky ten cas pouzivam a bez akychkolvek problemov, resp. jedine, co obcas crashne je quicktime plugin na stranke trailers.apple.com

zdenikeee
    Účastník (Participant)

ale mne by nevadilo ze crashne flash ale odkedy som nainstaloval ten 10.5.2xxx tak cely mac neskutocne spomaleny a robi to vsade opera safari firefox, chrome som neskusal.
    tak neviem ci som jediny komu blbne novy flash alebo ci je niekde inde chyba

peterten
    Účastník (Participant)

nooo ja mam zas problem s tym,že ked si chcem kuknut nejake vydeo cez youtube a cez safari, nezačne ho ani buferovat. ked si otvorim firefox, videjko normalne načita. prioritne použivam safari takže ma to trošku vytača. viete mi s tym pomoct?? mam nainštalovany perian, flip4mac (real zaplatene) a safari s ma problem.

zdenikeee
    Účastník (Participant)

no ja som tiez konecne to nejak vyriesil … odinstaloval flash , nainstaloval nanovo a pouzivam operu a ide vsetko v pohode … cize vyzera to na nejaku chybu v safari a tiez ma to dost vytaca lebo tiez prioritne pouzivam safari ..

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.