Adium vytazuje CPU na 90%

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Adium vytazuje CPU na 90%

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Autor
    Lens
    Účastník (Participant)

Zdravim. mam taky problem ze obcas, tak raz za 2-3 dni mi z nicoho nic zlbne adium. Nic sa s nim nestane ani neseka ani sa nevypne ani sa neskryje. Vsetko ide ako ma az na procak. Ten maka ako sialeny. ked sa pozriem do activity monitoru tak vidim ze adium zerie 90% vykonu procaku a nehodla s tym prestat aj 30 minut. Skusal som ci to prestane ale nie. ale ked ho killnem a zapnem tak potom ide normalne. Problem je v tom ze si to nemam ako vsimnut. jedine si to vsimenm ked uz pocujem ze vetraciky bombuju na 5000% otacok a ja nemam temer nic otvorene. problem je najma ak nie som pri sieti…
    Ma niekto podobnu skusenost alebo riesenie?
    macbook pro 5.1 adium 1.4

Lens
    Účastník (Participant)

Nikto nic? DNes mi to spravil znova…

monicqa
    Účastník (Participant)

skusil si to preinstalovat?
    inak aktualna verzia co mam ja je 1.4.1

Xavier
    Účastník (Participant)

Ja som prestal Adium používať, odkedy na ňom prestal fungovať Facebook. Teraz používam iChat alebo Safari :D

megahafo
    Účastník (Participant)

Xavier: Hmm.. a co ked ten facebook prestane fungovat uplne ? To bude nieco ako „prestal som i ja fungovat odvtedy co nefunguje facebook“ ?, alebo „Nepouzivam pocitac odvtedy co nefunguje faceboook“ ?.?.? Ja asi prestanem pouzivat mail, firewall, skype a vsetko v com nefrci facebook. Koho dokona zaujima, ze ty frcis na fejsbuku ?
    k teme: reinstall na poslednu verziu.

Xavier
    Účastník (Participant)

Ani mňa nezaujíma, na čom „frčíš“ ty, kľudne si frč aj na tráve. Myslel som to tak, že keď Lens chodí cez Adium na Facebook, tak nech radšej zapne iChat!

paradox
    Účastník (Participant)

xavier – citam ale nevidim ze by pisal lens o facebooku? z bookov tam vidim iba macbook

Marcel77
    Účastník (Participant)

Lens- ked ti to robí, skús sa pozrieť úplne vpravo hore na ikonu lupy, klikni na ňu a možno ti prebieha indexácia, ktorá trvá cca 20-30 minút a výrazne znižuje hodnoty o ktorých hovoríš. Netvrdím, že to tak je, ale za pokus to stojí.

monicqa
    Účastník (Participant)

co sa tyka facebooku, neprestal fungovat.
    treba ho pridat ako jabber, kde jabber id je tvoj nick na facebooku, cize to co mas v url ked si na svojom profile (www.facebook.com/nick), + @chat.facebook.com,
    v mojom pripade je to „monicqa@chat.facebook.com“ a heslo normalne.

Xavier
    Účastník (Participant)

nič nové — to je to isté riešenie ako na iChat.

monicqa
    Účastník (Participant)

ale ked existuje riesenie, nerovna sa to ze „prestal ist facebook“

Xavier
    Účastník (Participant)

prestal ísť normálnym spôsobom

monicqa
    Účastník (Participant)

takze ty odporucas nepouzivat adium, lebo „prestal ist facebook“, co v preklade znamena, ze on sice ide, ale treba to nastavit cez iny login (otazka 15 sekund), ale namiesto toho odporucas pouzivat program, na ktorom to treba nastavit rovnako? a hlavne ked sa Lens pytal na uplne nieco ine?
    to uz je vela aj na mna…

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.