- Toto téma obsahuje 26 odpovedí, 11 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 years, 10 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › 5,1 reproduktory a MacBook ?
veru ze nie…ten Hercules je identicky produkt s tym iTec len v inych krajinach v niektorych aj rovnakych sa predava pod tymito dovama znackami…clanok bol pisany v roku 2007, na Snow Leopardovi dostanes len 2.0
toto by malo fungovat.. len je to trosku drahsie (cca 120eur na svk)
http://www.esi-audio.com/products/gigaporthd/
@xricky ok, tak vidim ze uz nemusim hladat :D ty si spravil poriadny research o tomto :)
toto apple trochu nedoriesil… sak co taky iMac? surround sound nehrozi… ja mam cinemu, preto som to chcel pri filmoch a tak..nevadi prezijem aj bez toho :)
a @ sleepwalk3r – aj ked by to islo, tak za to nedam cez 100 eur…repraky stali 45 cize to je dost odveci :)
jj to som tiez nasiel este vtedy davnejsie ale ako riesenie som to zavrhol prave kvoli cene a tiez si uz nie som si isty ci tiez nebol problem pod snow leopardom s tym surround sound…sa mi vidi ze som niekde vtedy cital ze to nerobilo surround sound ale ze fungoval len ako rozdvojka…ale neviem to na isto…
Este jeden tip – mozno by to cele rozriesil tento dekoder priamo od Creative:
Uz sa sice nejaky ten rok nevyraba, no mam ho este volakde doma v orig. krabici, takmer nepouzivany. Cca mesiac po jeho zakupeni som totiz presiel na „konecne riesenie“ – regulerny home cinema receiver + bedne… :).
Ak by bol zaujem, staci sa ozvat na: mute2mute@gmail.com
Treba vidiet a najma vyskusat… :)
Ak som spravne pochopil fungovanie toho dekodera tak by to teoreticky islo..ak by sa prepojil dekoder s MB cez opticky kabel a nasledne repro do dekodera tak by to mohlo fungovat…takze by to trebalo vyskusat na Mac-u (aj majitel by mohol ak ma moznost ;) ) a druha vec je cena :)
mam domace kino genius to take drevene :D…tiež to je 5.1 ale ma to este 5 cinch vystupov tak som to normalnne zapojil (cinch R+L do 3,5 jack)