4S jailbreak ios 6.1 – POMOOOC

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software 4S jailbreak ios 6.1 – POMOOOC

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
    lachen11
    Účastník (Participant)

Prosím Vás prečo mi to nejde? Kde robím chybu? Po zapnutý jailbreak v PC žiadna reakcia. Prosím poradte, či napíšte postup :(

eraserv6
    Účastník (Participant)

Ten popis problemu je vazne uzasny…

lachen11
    Účastník (Participant)

Stahol som si jailbreak, spustil a nič,ni program telefón ako keby nenašiel
    telefón absolutne nič nerobí a. neviem kde je problém.

q0s
    Účastník (Participant)

Mozno mas fake iPhone :D iTunes ti iPhone rozpozna? Ak pustas evasion JB ,tak iTunes myslim musi byt vypnute

lachen11
    Účastník (Participant)

iTunes rozpozná bez problémov. Mám vypnute mám tieš, nechápem. Proste spustím JB a nestane sa nič

igino
    Účastník (Participant)

lachen11: smiem sa spýtať, na ktorú prdel potrebuješ JB? Upozornenie: je večer, mám za sebou 900km, som unavený, pijem víno, budem agresívny.

lachen11
    Účastník (Participant)

S tým vínom nazdravie :). Pre mna sú tam i výhody, ale to je na každom uživatelovy či je to pre neho hluposť a či nie. Pre mna to hlúposť neni, len neviem to nejak aplikovať. Priznávam že najskôr je chyba medzi stoličkou a zariadením teda vo mne, preto som sa prišiel poradiť a pomocť či by sa mi nedalo.

P4r4doX
    Účastník (Participant)

Pockaj, vyhrabem moju vestecku gulu a skusim sa napojit na tvoje frekvencie, potom ti poviem, kde je chyba … Teraz vazne, ako ti my mame poradit, ked si ty nevies urobit ani to uplne minimum a povedat nam, kde je problem. Je vypnuty iTunes ? Co ti vypisuje evasion (mas ho vobec stiahnuty) ? Skus sa trochu rozpisat …

lachen11
    Účastník (Participant)

!!! PODARILO SA !!!

eraserv6
    Účastník (Participant)

Dakujeme za popis ako si to vyriesil. Mozno niekto niekedy v buducnosti bude mat rovnaky problem ako ty a ked nahodou zavita na toto forum a narazi na tvoje vlakno, bude mat hned jasno.

lachen11
    Účastník (Participant)

nechal som zapnutý iTunes. Všade sa písalo že má byť vypnutý, neviem prečo ale mne sa to spustilo a JB pri zapnutom iTunese.

q0s
    Účastník (Participant)

Ja som ti písal,či nemáš náhodou zapnuty iTunes

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.