3.0 – diakritika v sms

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes 3.0 – diakritika v sms

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    Kamenosaurus
    Účastník (Participant)

Neviete, ci je na iphone mozne vypnut odosielanie smsiek s diakritikou? Diakritika totiz zabera viac znakov. Viem, ze na ostatnych telefonoch (nokia) sa to da. Viem, ze existuje riesenie vypnut prediktivne pisanie, ale toto by bolo pohodlnejsie. Vdaka

mayoxy
    Účastník (Participant)

da sa to, ked si das anglicku klavesnicu. jazyk mozes mat slovensky aj region.

monicqa
    Účastník (Participant)

ved nepis diakritikou :) ak na ten makcen netuknes, tak sa neobjavi :)

xRiCky
    Účastník (Participant)

@ monicqa: To prediktivne pisanie ti ho tam da…ked napises slovo bez diakritiky tak ti ho zmeni s diakritikou

@mayoxy
    : Dik za tip, idem vyskusat ;)

mayoxy
    Účastník (Participant)

ved prediktivne pisanie sa dalo vypnut uz v 2.0.1 ci 2.2.0 ci kde :) monicqa ma pravdu

Tartarus
    Účastník (Participant)

pripadá mi to ako v mongolsku… „čo stoja jablká?“ „nooo hrušky sú tiež zo stromu a stoja 3,-€“ Ale asi ťa sklamem :-( nech pozerám tak pozerám diakritiku nie je možné vypnúť inak ako vypnutím prediktívneho písania. Nemám ani šajnu kde a v akom formáte je uložený slovník, ale čiste teoreticky by možno išiel upraviť.

monicqa
    Účastník (Participant)

viem ze len prediktivne pisanie ti ho tam da automaticky, takze ten moj koment bola vlastne rada – nepisat prediktivnym ;)
    sice kazdemu vyhovuje nieco ine, ale neviem ci je vela ludi, co to pouziva…

xRiCky
    Účastník (Participant)

@mayoxy: Jasne ze sa vypnut ale mi chcene prediktivne pisanie bez diakritiky…o tom je toto vlakno ;)

mayoxy
    Účastník (Participant)

jaaaaaaj. taaaaaaaak :D uz chaaaaaaaaaapem.

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.