1password pre Safari 4 Final

Domov Diskusné Fóra Tipy, triky, modding v Mac OS X 1password pre Safari 4 Final

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Beiju
    Účastník (Participant)

Ahoj,

pred par dnami sa mi zdalo ze niekto spominal ze si nie je isty ci je mozne pouzit 1password v novom Safari 4. Nasiel som na nete taky navod ktory patri pre Sadari 4 betu,ale fnguje aj pre Safari 4 Final. Tento navod by mal fungovat pokial mate machaist bundle…Pokial sa vam to este nepodarilo, tak si zatvorte safarri browser a 1password …otvorte application folder,1password ikonku pravym–show packages contents—contents…resources…supportedbrowsers plist…otvorte si to a najdite si kde je nieco pre safari…. a ako je MaxBundleVersion tak tam podtym prepiste cislo na 5530.17,co je vlastne aktualna verzia safari 4. ulozte ten subor… spuste safari… a mao by vam to ist,pokial nie,chodte do view,customize toolbar a pretiahnite si 1P k vam na listu….
    Tento navod som nasiel na nete,a myslim ze ho tu niekto minule zhanal,tak osm myslel ze sa moze hodit, pokial ste vsak na to vsetci uz dosli, tak len prijemne uzivanie si tejto ficurky….
    Caute

EDIT..ok ok.. :) Ja len ze ak niekomu to nefunguje, myslim ze to niekto niekde spomianal, a nasiel som to na nete, a preto sa mi zdalo ze by sa to mohlo hodit…

EDIT 2… :) skusil som update v 1pass a nezmenilo sa nic,cize asi hej.. tak,moze sa tato tema potom vymazat.. Vela zdaru ludkovia

bawy
    Moderátor

Beiju: stačí si zaktualizovať safari, aj 1password, a všetko beží ako má… :)

raul
    Moderátor

aj tak dik.

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.