- Toto téma obsahuje 68 odpovedí, 29 hlasov, a bola naposledny upravená pred 13 rokmi, 3 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › 12.September
Vsak OK, cakajte si na predlženy 4″ displej vyrobeny LG :)
Mňa to náhodou zaujíma, tešil som sa na dnešnú konferenciu Nokie.
Viete co by ma zabilo ? Keby Wozniak zobral do ruky iPhone 4s a by povedal This is brand new iPhone 4ss a potom by povedal : No no just joking :D
skor ma zaujima novy imac ako nejaky iphone, ktory aj tak bude len o tom istom
@Peterson – ked mi nova Lumia bude bez problemov fungovat s Macom, ak bude mat nejaky normalny sposob synchronizovania hudby (nie, nechcem rezim USB Mass Storage, chcem sync. ako v itunes), ak mi bude vediet poskytnut tolko aplikacii ako iOS, tolko hier, chytlavych, a ak bude mat naozaj pouzitelny web browser – v tom pripade sa vykaslem na cely apple a kupim si ju.
Dost dlho som bol zaryty nokia fanusik, od 3510, 6610i, E50, E75 az po 5800..tam som skoncil, dalej to bola mizeria. Verim ze sa nokia naozaj postavi na nohy a postara sa aj o poriadnu podporu pre uzivatelov.
Nerobme unáhlené závery dobre … :D vydržme ešte týžden a potom sa bude hodnotiť/porovnávať :)
potom bude 70% sklamanych lebo cakali vsetky tie „zarucene“ novinky a designy a budu nadavat a ostatni budu nadseni a pobezia sa postavit do radu pred orange :D
rady sú len pred mzone, v orange som bol na launch 4S o 9:05 ráno ako jediný zákazník :D
Peterson, no som rad, ze si taky presvedceny o tom :) ja neuverim, kym neuvidim, potom budem chvilu sklamany a neskor zistim, ze ho aj tak potrebujem, takze pohoda :D