10.5.4 – nejde nainstalovat

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software 10.5.4 – nejde nainstalovat

• Toto téma obsahuje 6 odpovedí, 2 hlasy, a bola naposledny upravená pred 17 years od dex.
Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    mtj
    Účastník (Participant)

uz ponekolikate se marne pokousim nainstalit 10.5.4 ale nejak se MacBookovi nechce…normalne dam software update, on mi ukaze ten update(pod tim je napsano jako ze je uz stahnutej), tak dam install, vsechny app se vypnou, a zacne instalovat, jenze to skonci hned na zacatku, ukazuje stale „configuring installation“ – nechal jsem to i pres deset hodin, nic. Tak jsem taky zkusil najit si ten stazenej update a pustit ten konkretni balicek, ale vysledek je stejny, jediny rozdil je ten ze z toho mam alespon log a muzu to shodit, pri tom normalnim postupu to jde jen natvrdo pet vterin drzeni vypinaciho tlacidla. NEMAM lokalizaci, a kdyby to nejak melo pomoct, muzu nekam dat log. Diky za cokoliv!

dex
    Účastník (Participant)

Skús najprv nanovo nainštalovať 10.5.3 (ak to pôjde).

mtj
    Účastník (Participant)

jojo, tak dobre, zkusim. Jen jeste doplnim ze jsem mel v dobe, kdy jsem se o to pokousel poprve Safari 4 (developer preview, samozrejme)- to jsem dal pryc az pred druhym pokusem, a taky jsem chtel zkusit stahnout celej balik(myslim samoze ten update) znova, ale to se mu nejak nechce – nasel jsem to v Downloads, smazal, ale porad to tu nekde je…Jsem na velice pomalem nete, takze sem dam zpravu asi o neco pozdeji…diky za radu!

mtj
    Účastník (Participant)

tak…omlouvam se za asi trochu zbytecne zalozeni temy.Kdyz jsem se koukl ze 10.5.3 ma vlastne pres 400MB, tak jsem se toho se svym pomalym pripojenim leknul, a stahnul jsem 10.5.4 primo z webu applu – melo to neco kolem 80MB.(to co mi nabidl software updater melo 59)..a slo to.Diky!

dex
    Účastník (Participant)

:D Veď si písal, že si to už skúšal, nie?

mtj
    Účastník (Participant)

no jestli mas na mysli to ze jsem si nasel ten konkretni balicek tak to nejni ono – nasel jsem si ten co si stahl software update – a pustil jsem ho tak jak byl ve slozce, ne primo v okne software updatu.Ted jsem proste stahnul jen ten balicek( a jeste trochu jinej, vetsi)a slo to, no…v podstate si myslim ze by bylo najlepsi kdyby tuhle mou temu nekdo smazal, je to myslim cele tak troochu mimo misu :) jak se tak na to divam…

dex
    Účastník (Participant)

Njn. Aspoň je prča :) Tommy, delete pls. :)

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.