1. Podcas Letem světem Applem!

Domov Diskusné Fóra Ostatné 1. Podcas Letem světem Applem!

Zobrazuje sa 17 príspevkov - 1 až 17 (z celkového počtu 17 )
  • Autor
    Anonymný
    Neaktívny
    Anonymný
    Neaktívny

mozno by stacil iba zvuk….. a mozno ani ten.

renad
    Účastník (Participant)

každý začiatok je tažký …

igi-s
    Účastník (Participant)

… a tento extremne

Anonymný
    Neaktívny

Chteli jsme zacit od pondeli a tak jsme museli pouzit pouze Macbooky, od utery bude vse profesionalne sestrihane a samozrejme lepsi kvalita!

igi-s
    Účastník (Participant)

Snad to bude lepsie, drzim Vam palce. Islo mi len o to aby to prevedenim korespondovalo s Apple kulturou.
    Tak fajn…

raul
    Moderátor

No, ako povedali tuna kolegovia – zaciatky su tazke…

Fandim vam, ale dovolim si par pripomienok

– to ze je zla kvalita audia aj videa pripiseme technike :) ako bolo povedane, malo by to byt od stredy lepsie.
    – sem tam bola dobra myslienka odprezentovana prilis komplikovane, zdlhavo, opakovali sa slova, nejasnost… (vid doslova „tliachanie“ o foliach, sd karty) – ved nemusite dat do obehu prvy pokus, pokojne sa to da nahovorit aj na druhy, treti krat – toto vyzera ako live :) – to nie je o technike, ale o priprave textu a podobne…
    – do pozadia dajte urcite hudbu, aj ked rozpravate – prijemnu, decentnu – snad by to mohlo pomoct
    – napad s rozhovorm sa mi velmi paci, ale niekedy otazky vyzneli prilis amatersky, alebo ako keby nemali hlavu a patu…
    – ludia sa dozaduju iba zvuku – po prve by som nevyhovel :D (ved ked sa natrapite s videom, tak nech to vida :)) a po druhe, mozno by pomohlo video zatraktivnit – napr v pravom rohu v nejakom ramceku (softwareovo :) ) ukazovat napr obrazky, nejake zostrihy (na dnes-obrazky mighty mouse, predpokladanych novych imacov atd), popripade aj full screen – aby sa bolo na co pozerat :)
    – zoberte si za priklad televizne noviny – sposob strihu, prelinania, jedna postava na obrazovke, druha mensia v hornom rohu atd…
    – Planujete ostat pri snimani iba hlavy pomocou isight? mozno by bolo lepsie skusit „od pol pasa hore“ – posobi to prijemnejsie podla mna…

Chalani drzim palce, snad som neurazil… GL

Anonymný
    Neaktívny

Raul: neurazil! samozrejme ze ne! vzdyt o toto nam slo prvnich par dilu ziskavat zkusenosti, bylo to strihane na Macbooku Pro a ten dostal zabrat ,kdyby byli jeste obrazky atd tak uz si to nedovedu predstavit, :) od stredy jedeme pochopitelne Mac Pro a Final Cut. Prosim te Raul, napisal bys toto co sem jeste do diskuse na FB ? lidi by se mohli pripojit a mohli by pridat sve dalsi pripominky. Velice dekujeme a vazime si pripominek, ktere jsou konstruktivni jako ty tvoje!

raul
    Moderátor

Som rad, ze to beriete profesionalne :)

Co sa tyka FB – to necham na vas – pokojne tam skopirujte moj prispevok, alebo ho aj upravte :)

este raz dik za napad a podcasty…

Anonymný
    Neaktívny

Oki, a napisal bys mi maila prosim s nejakejma radama jeste chlape ?

raul
    Moderátor

Velmi rad, hod mi sem mail a ozvem sa…

Anonymný
    Neaktívny

nice.j@bbarak.cz nebo romanzavrel@macblog.sk budu vazne rad a Karel urcite taky. Dekuju moc za pomoc predem.

Anonymný
    Neaktívny

Pisni jak budes mit cas teda prosim te. Jen pripominam ze 300. fanousek na FB ziska tašku EatTheApple od firmy Dicota, ve které bude váš notebook jako v bavlnce.

http://www.facebook.com/pages/Letem-svetem-Applem/139166996609?ref=ts

Anonymný
    Neaktívny

Tak uz jsme spustili i iTunes Store video podcasty! vse najdete na:

http://www.letemsvetemapplem.cz

riqite
    Účastník (Participant)

skusal som cez itunes a vyhodilo mi typicke „The item you´ve requested is not currently available in Slovak Store.“

Anonymný
    Neaktívny

Jasne, musis se prepnout do US store, to udelas dole jak je vlajecka ( v tvem pripade slovenska )

Anonymný
    Neaktívny

Jiz dnes zacne vikendova soutez o dalsi z doplnku k Apple! Sledujte http://www.letemsvetemapplem.cz – new daily podcast about apple!!!

Zobrazuje sa 17 príspevkov - 1 až 17 (z celkového počtu 17 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.