Odpoveď na: Registrácia na iTunes Store Slovakia

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Registrácia na iTunes Store Slovakia Odpoveď na: Registrácia na iTunes Store Slovakia

#129211
EmElEn
Účastník (Participant)

Znova sa tu potýkame s obrovskou neochotou Apple, ktorých politika predaja sa zameriava na ľudí, ktorí im podľa nich urobia čo najväčšiu tržbu. Dobre vedia, že väčšina majiteľov iPodov sú mladí ľudia, medzi nimi aj <18, ktorí môžu mať jedine študentský účet s debetnou neebosovanou platobnou kartou, ktorú ponúka ich banka. Tipujem, že rovnaký druh Britskej karty by fungoval. Neviem presne, ako to funguje, nezaujímal som sa o to, ale na internetovej MMORPG RuneScape platím za pomoci rovnakej karty, ktorá v iTunes Store nejde, $5 mesačne. Pred asi rokom to nešlo, teraz už áno. Ak som správne zachytil, existuje služba, ktorá je niečo ako otvorenie portu pre naše debetky na firewalle. Tú však musí využívať poskytovateľ, t.j. nemtavé Apple.

Neviem ako Vy, ale ja idem TatraBanke radšej platiť 2600 Sk ročne za zlatú VISU, ako sa s každým dohadovať, či je moja karta spojená s krytým účtom. VISA Electron je holt stavaná na bezhotovostné platby, výbery z bankomatov a vnútroštátne internetové platby. Tie mi idú perfektne.