Odpoveď na: Pamat SD

Domov Diskusné Fóra Ostatné Pamat SD Odpoveď na: Pamat SD

#372611
eraserv6
Účastník (Participant)

Neber to utocne ale…
Myslim si ze za tie roky co si na svete si musel uz davno pochytit aspon zaklady anglictiny. Ja som sa nikdy anglicky neucil, na zakladke sme vtedy mali len rustinu, po nej som si vybral nemcinu, na strednej zase nemecky ale anglictina nikdy.
Napriek tomu som sa za tie dlhe roky naucil aspon jej zaklady, bezne pouzivane slova ci uz z cias windows kedy este SK lokalizacia nebola bezna. Ked som nejake slovicko nepoznal, sup ho prelozit si to a casom som si urobil slusnu zasobu slov ktore mi ostali v hlave a dnes nemam vacsi problem si precitat nejaky clanok v anglictine.

Nechapem tvoj pristup – je to v jazyku(anglickom=svetovom) a kedze mu nerozumiem tak mi sem laskavo postnite cele v SK pretoze ja sa s nejakym translatorom babrat nebudem.
Nemozes cakat ze ti tu niekto naserviruje komplet riesenie rovno pod nos ovencene zlatymi stuhami v nasom jazyku a ty si len pockas kym to sem niekto postne. Ked do toho nepridas trosku svojej sebainiciativy a aspon sa neposnazis trosku spolupracovat tak necakaj ze bude niekto riesit problem za teba.