Odpoveď na: Iphone 4s podvodnik

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Iphone 4s podvodnik Odpoveď na: Iphone 4s podvodnik

#345277
Drevoplech
Účastník (Participant)

Peniaze vopred na ucet = dovidenia peniaze. To uz na tomto fore vedia hadam aj 8rocne deti. No aby som ti aj poradil. Pozbieraj si co najviac informacii o predavajucom (emaily, adresa, tel.cislo, skreenshot inzeratu, cislo inzeratu, komentare kupujucich k jeho inzeratom, cislo podacej posty z ktorej isiel balik, cislo uctu). Toto vsetko odniest na policiu a podat trestne oznamenie. Nenechaj sa odbit a trvaj na tom trestnom oznameni aj ked ti povedia, ze to nemaju ako riesit.

Ak ten blbecek osral viac ludi a stazovali sa na neho bazosu, tak by ti ( resp. policii) bazos.sk mohol dat kontakt na ostatnych podvedenych.

Inak, ja som takto kupil na dobierku vec za 50 Euro a v baliku bolo velke gulove. Spisal som zapisnicu, posta zastavila prevod penazi a aj tak cakam uz treti mesiac kym mi peniaze vratia. Jednoduchy pripad s jednoduchym riesenim. Staci vypytat od banky info o majitelovi uctu a dat pokyn poste aby mi vratili prachy. Ale prd… Vidim to este tak na rok.

Tvoje peniaze su uz zrejme minute na vyherne automaty, prechlastane alebo prefetovane… Cize ich uz asi nikdy neuvidis :(