Odpoveď na: iPhone 4S – nedostupny pre hovory i napriek signalu

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 4S – nedostupny pre hovory i napriek signalu Odpoveď na: iPhone 4S – nedostupny pre hovory i napriek signalu

#289165
babo
Účastník (Participant)

konecne aspon trochu dobre spravy. Mohlo by to davat zmysel, vo vacsine civilzovaneho sveta operatori davaju uz davno 128kB microSIM, ale samozrejme v strednej europe ani omylom.
Samozrejme ak Apple neupozornil operatorov na nutnost 128kB SIM, tak je to jeho chyba. Ze by to nechodilo so starou 64kB SIM nikdy, to sa nestane, na to by predsa len Apple prisiel.
Na druhej strane, operator by si tiez mal spravit testy najdrahsieho telefonu v ponuke pred tym, ako ho zacne (v CR, SR pekne draho, ze ano) predavat. Za co si potom prihadzuju 100EUR a viac? Aj bez toho na nom maju marzu slusnu, alebo upisu cloveka viac ako dostatocne zlodejskymi pausalmi.

Ukazuje sa ale, ze ak si na Slovensku kupite aj pomerne kvalitny produkt, mozete mat problemy. Pamatam si HONDA CIVIC, co bola HIT v 2005, najazdili s nou milion testovacih kilometrov po EU, ale ked dosli auta do CR,SR a Polska, tak zacali odchadzat zadne tlmice po 10 tisic km. Holt s takou parodiou na cesty konstrukteri neratali a nikto nejazdil milion kilometrov po Slovensku. Na jednej strane ale ratat mali, na druhej je hanba, ze tu mame cesty ako tankodromy.

Kazdopadne piste nove infosky, ja som len nedockavy, kedze telefon novy stale nemam :)