Odpoveď na: Apple Watch s3 walking outdoor

Domov Diskusné Fóra Ostatné Apple Watch s3 walking outdoor Odpoveď na: Apple Watch s3 walking outdoor

#518197
razorjaro
Účastník (Participant)

PS : Grammar Nazi nech necitaju alebo si vezmu nieco s cim sa ukludnia.

Ahojte, tak nakoniec si nezapinam ziaden Trening setri sa s tym baterka strasne vela. Zapinam ho vyslovene len vtedy ked to aktivne idem robit , cvicenie , plavanie , behanie , bikovanie , tura atd…

Ako tu uz niekdo pisal hodinky same snimaju nejaky sviznejsi krok a potom to ulozia do kolonky Trening.

Kedze hodinky uz aktivne pouzivam viac nez mesiac tak musim povedat ze som prijemne prekvapeny vydrzou baterky.

Moja klasicka tyzdenna rutina :

Rano vstanem hodinky 100% pustim si cez airpods hudbu cestou do prace korigujem hlasitost / preskakovanie pesniciek cez hodinky .
V praci prevazne sedim za pc. Zvuk na hodinkach mam vypnuty. Cez obed sa idem prejst mimo budovy a tiez pocuvam nejaku hudbu po meste. Po praci chodievam aktivne 1h cvicit – stacionar , HIT , beh na pase prevazne.

Po cviceni idem domov a pustim si zas v autobuse hudbu. (cestujem vzdy cca 30-40min – zalezi od situacie na cestach) Snazim sa prejst denne 10tisic krokov nie vzdy vide , najmenej mavam 7tisic a ked mavam lazy weekend tak este menej. Doma uz realne nic nerobim s hodinkami co zerie viac baterky.

Mimo tejto klasickej rutinny pouzivam hodinky na messenger notifikacie (ale neodpovedam pretoze ta aplikacia je otrasna) smsky, ovladam hlasitost hudby v aute cez hodinky , na bluetooth repraku doma. Obcas niekomu zavolam , zdviham telefonaty v aute , pozeram zostatok na ucte , posielam emaily , vytvaram reminderi pomocou siri obcas, pozeram pocasie , s casu na cas ked sa viac spotim alebo ma nieco vytoci pozriem si tep , hudbu streamujem s telefonu a pocuvam cez spotify , v posilke pocuvam hudbu ulozenu na hodinkach.

Pri klasickej tyzdenej rutine uz bol aj den kedy som mal vecer pred spanim 83% baterky. Nie kazdy den hodinky nabijam obcas si ich neham cez noc na ruke a potom ma rano zobudi vibrovanie ako klasicky budik, v noci zapinam mod divadlo , tusim ze okolo tych 10% baterky to zozerie cez noc.

Minule sme boli na 4h aktivnej prechadzke v lese a nehal som zapnuty outdoor walking na cele 4h a vecer som mal este cca 60% baterky.

Takze pokial niekdo povie ze Apple watch s3 maju slabu vydrz baterky tak ma od rana do vecera zapnuty outdoor walking (kde cca vydrzia tych 15-16h) pokial fakt tych 16h nechodi niekdo po vonku nema zmysel to mat zapnute. Indoor walking vydrzi baterka aj cely den , pred spanim som maval okolo 30% , tiez to nema zmysel ked napr 2h clovek sedi potom sa 5min prejde a podobne.

Tolko k baterke.

Kludne povedzte jak hodinky pouzivate vy a jak dlho vydrzi baterka.

Ja mam teda Apple Watch s3 GPS 42mm