Iphone 4, iOS 5.0.1, Gevey, problem s Orange 3G a internetom

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Iphone 4, iOS 5.0.1, Gevey, problem s Orange 3G a internetom

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Príspevky
  • #83098
    Pikush
    Účastník (Participant)

    Chcel som sa opytat, ci vam Unlocknutym funguje internet v mobile. Mam 4, updatenutu na 5.0.1 s BB 04.10.01, unlocknuty s Gevey Supreme (Cervena) pocitam, ze fake kedze bola lacna, vsetko funguje ako ma, ale ked si zapnem 3G tak sa mi ludia nemozu dovolat, mne ukazuje plny signal ale im to hodi rovno do odkazovky ale toto by az taky problem nebol, skor ma serie to, ze mam predplatene 2000MB ale nejde mi pripojit sa na internet aj po tom, co som aktivoval 3G, Mobilne data a Datovy Roaming. Taktiez som skusal custom APN settings pre orange.sk co som na nete nasiel: APN: internet Meno: wap Heslo: wap a nic, nevie mi niekto poradit ako to rozchodit?

    #296911
    burko1
    Účastník (Participant)

    Tento problem sa da vyriesit vlozenim inej sim s gevey a urobenim vsetkych krokov. Potom je treba vlozit znova naspat povodnu sim. Problem je v automatickom nabiehani gevey resp. operatora. Ked vlozite inu sim tak Vam automaticky nenabehne proces odblokovania ale je ho potrebne urobit manualne.

    #297267
    joucker
    Účastník (Participant)

    Bracho prosimta mas iPhone 4 5.0.1 s BB 04.10.01 mam vsetko okrem gevey karty , nevedel by si my stym helpnut alebo popripade by sme sa niekde stretly alebo prinajhorsom by som ti to zveril za nejake prachi.

    #297268
    joucker
    Účastník (Participant)

    Prosim chlape ked tu budes ozvi sa na wowjoucker@gmail.com uplne mega ta prosim.

    #297277
    burko1
    Účastník (Participant)

    Napisal som ti.

    #297290
    jockerx2
    Účastník (Participant)

    pikush: ked chces aby ti vsetko fungovalo, predtym jak ides spustit tel s gevey zapni 3g+mobilne data+dat,roaming….Potom vloz sim+gevey a potom tam kde mas mobilna datova siet a tam su : mobilne data do kolonky APN napis: internet…. , nic ine nikde nepis!!!!Ja to mam tak a len tak to funguje…..Predtym to fungovalo mne aj s cervenou len ked som vybral sim furt som musel vytocit 112 , teraz mam zltu gevey a staci len raz vytocit 112 potom mozem vyberat a davat spat akukolvek sim bez vytocenia 112….

    #297601
    Pikush
    Účastník (Participant)

    Dakujem za pomoc. Jockerx2, presne to som urobil, sice nechtiac a nevedomky ked mi minule spadla siet, ale rozbehlo sa to, jediny rozdiel je, ze ja mam APN takto: internet, meno: wap, heslo:wap na nete som nasiel dva setupy na orange internet, jeden bol ten tvoj, druhy ten moj, ale tak funguje mi to takto, takze to neriesim.

    #358772
    lukasuhrik
    Účastník (Participant)

    Kto potrebuje nastavit apn tak na stranke http://www.unlockit.co.nz vam to automaticky nastavi, staci vybrat operatora odskusane na 4s ios 7 beta 2

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.