Otravny bug v Safari (top sites)

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Otravny bug v Safari (top sites)

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Príspevky
  • #65339
    mmhardky
    Účastník (Participant)

    Mal som tento problem asi tyzden po tom co som si kupil MBP 13″ zaciatkom septembra. Potom zrazu na skoro dva mesiace prestal a teraz ho mam znova. Od zaciatku som mal 10.6.0 a na 10.6.1 som updateoval hned ako sa dalo. Nemalo to ziaden vplyv. Neviete cim to je? Takto to vyzera:

    V ziadnom inom softe nemam graficke chyby ani nic, takze hardwerom to urcite nebude. Na youtube som nasiel viac takych videi, takze je to rozsirene.

    #179444
    mrzo
    Účastník (Participant)

    Strelim len od brucha – Safari nepouzivam – nebude to to nejaky problem s poskodenymi nacashovanymi obrazkami tych stranok – tak mi to teda pripada podla toho videa? Skusal si cez nejaku utilitu na cistenie systemu premazat cache – hlavne teda co sa tyka Safari?

    #179453
    Figaro
    Účastník (Participant)

    Pockej na 10.6.2, nejdulezitejsi ladici balik (tak je to vzdycky u applu)… me asi trikrat udelala todle grafika zase pri zmene app na pozadi za aktivni a v safari kdyz prepinam bookmarks tak parkrat ve skoro nepostrehnutelnem intervalu (macbook white). Podle me jde o nevyladenost grafickych ovladacu, u nekoho se to projevuje vic a u nekoho min (pokud nemas cistou instalaci, je mozne, ze ti prohlizec jeste zpomaluje nejakej balast ve forme zasuvnyho modulu apod…)

    #179469
    mrzo
    Účastník (Participant)

    ~/Library/Caches/com.apple.Safari/Cache.db – toto som nasiel, ze treba vymazat, ale zrejme to pomoze len docasne.

    #179489
    mmhardky
    Účastník (Participant)

    Co pomoze bude asi naozaj pockat na update. Inac, mam dojem ze to ma nieco s externym vystupom grafiky. akoro stale mam zapojene externe LCD (mdport -> dvi) a napriklad program Mainstage 2 (sucast balika Logic Studio 3) ma jeden specificky bug na unibody MBP, kde pri pouzivani externeho displaya zblbne grafika, ale pre istotu zmrzne aj cely system.

    Teraz som odpojil externe LCD, vsetky top sites nanovo otvoril na obrazovke macbooku a vsetky zalozky jedna po druhej zasa zacali fungovat. Aj mozno je to niecim uplne inym, moj dojem je takyto. Snad to odladi 10.6.2

    #179496
    peto01
    Účastník (Participant)

    mne to tiež robi ale len ked som na ext monitore…na lcd na mbp to nerobi

    #179505
    mmhardky
    Účastník (Participant)

    Mas MBP 13″, resp. iny MBP s nvidia 9400?

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.