Netbook nebude

Domov Diskusné Fóra Ostatné Netbook nebude

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 20 )
  • Autor
    Príspevky
  • #62260
    Vojtin
    Účastník (Participant)

    Apple zadnej netbook delat nebude, protoze je toto reseni nepouzitelny, ma malou klavesnici, malej display, trackpad by se nevesel=neni to apple styl, apple dela pouzitelny veci. Kdyz chces neco maliho kup si iPod Touch nebo iPhone. Marze na netbook by musela bejt mala a to apple taky nechce. Bye bye apple netbook.

    #156758
    Jod
    Účastník (Participant)

    A vysvetli mi, keď podľa nich je netbook taká blbosť, prečo Steve Jobs v tomto čase doma na maródke pracuje na 10palcovom compe? Trepú ako vždy.

    #156766
    Vojtin
    Účastník (Participant)

    Ty jsi u nej byl? Netbook nebude, kdyz bude neco podobnyho tak to bude novej druh v IT. Staci si precist konferenci pri vyhlasovani vysledku za 2Q.

    #156767
    dex
    Účastník (Participant)

    Toto, čo sa objavilo na nete určite nebude nový Apple netbook, skutočne nepoužiteľné zariadenie. Možno však bude, ale úplne, úplne inak riešený. Skôr však verím niečomu ako MacBook s malou obrazovkou (12″/11″/10″?) alebo MacBook Air s menšou uhlopriečkou. Nič dostupného pre masy. Počítače pre masy budú obyčajné MacBooky, MacMini a možno ešte nejaká desktopová novinka.

    #156770
    Jod
    Účastník (Participant)

    Nebol som uňho, ale rovnako ako ty som to čítal. Keď to používa tak to asi taká blbosť nebude nie? To, že to nevyrobia tento rok, alebo budúci neznamená, že nebude vôbec, vývoj niečo trvá. A nak nehovoria, že neviedia vyrobiť netbook do 15tisíc. Nevedia len vyrobiť netbook do 15tisíc s tou ich vysokohorskou apple prirážkov :D

    #156772
    pablos
    Účastník (Participant)

    To ze niekde na MacRumors napisu, ze Steve Jobs spolupracuje pri vyvoji 10″ netbooku z domu neznamena, ze tomu tak aj v skutocnosti je. Uz by sa trebalo naucit brat stranky ako MacRumors ako naozaj Rumors stranky a nie 100% zdroje citajuce myslienky Steva…

    #156776
    Vojtin
    Účastník (Participant)

    Presne tak, rikali to nekolikrat, ze levnej netbook vyrobit neumej a to co se prodava nedosahuje kvalitou na apple produkty tak to delat nebudou. Kdo by si to koupil kdyby to stalo stejne jako dospelej macbook? Navic vsechno pod 12″ ma malou klavesnici a kde by byl trackpad? Mozna udelaj trackpa nejak do klavesnice, ale porad tu je ta sirka. Ja neverim tomu ze predstavej netbook stejne jako neverim tomu ze predstavej neco vetsihi nez iPod touch s mobilnim OS X. Spis verim ze do macbooku daj 3G modem. :-) A dotykova obrazovka je taky na prd, vzdyt jak by se na tom pracovalo? A ten oobrazek s tou cd mechanikou je taky ulet jak krava, kdo dneska cedecko pouziva?

    #156778
    Jod
    Účastník (Participant)

    pablos keby si to čítal s otvorenými očami tak vieš, že tam bolo napísané že pracuje na ňom doma, nie že spolupracuje na vývoji lol.

    Je vela ľudí ktorý takéto mobilné zariadenia využívajú, využitie by si určite našiel. Jasné že nevedia vyrobiť netbook za 15tis. keďže len tá ich vysokoharoská prirážka aplácka musí byť aspoň 15tis. :D . Na 8.9palcových netbookoch sú v pohode klávesnice, pokiaľ to máš na cestu. Na doma máś mať desktop, či niečo s normálnou klávesnicou, alebo pripojenou.

    #156780
    Vojtin
    Účastník (Participant)

    Jenze na cesty je tu iPhone, ja sam jsem byl bez pocitace tri tydny a iPhone tuto funkci zastal. Mail, Safari, ICQ, hudba, filmy a az tady bude OS X 3 tak o duvod min potrebovat netbook. Tot muj nazor.

    #156782
    pablos
    Účastník (Participant)

    lol ukaz mi jediny pripad, kedy Apple povedal, na com pracuje. Rovnako mi posli link na ten clanok, nech si otvorim oci, kde Apple a Steve Jobs oficialne hovoria o tom ako sa doma hraje s 10″ netbookom bez toho aby to bola spekulacia, rumor a iny vyplod zboznych priani fanusikov…

    #156783
    RioM
    Účastník (Participant)

    Myslím, že celkom rozumný hardvér by bol 10″ netbook bez klávesnice, bez CD, bez HD. Dotykova obrazovka. Pododne ako iPhone ale s velkym displajom. A s plnohodnotnym MacOS. V pripade potreby by sa dala pripojit klavesnica, myš alebo monitor.

    #156788
    Jod
    Účastník (Participant)

    Tak, tak, zato, že to nevyužijete vy, neznamená, že nejaký manažér, alebo podobná osôbka to nevyužije.
    pablos, presne otom hovorím, to, že apple poprel, že vyvíja netbook, neznamená, že to tak je. Všetci takto odrbávajú :D .
    Myslel som to čo som tu písal, že na ňom pracuje, nie, že ho vyvíja. To už odkiaľ to majú ja neviem, čítal som to na macblogu a ten nepovažujem za bulvár :D Dokonca ako kukám, tak som si to zle prečítal, tak to je bulvár :D

    #156791
    mha
    Účastník (Participant)

    Podľa mňa to závisí iba od definície netbooku: jeho primárnym cieľom je byť LACNÝ a menší ako klasickémý notebook. Apple určite niečo chystá, ale nakoľko to pravdepodobne nebude mať klávesnicu a nebude to ako je u Apple zvykom lacné, nemožno to nazvať netbookom. Vytvoria úplne novú kategóriu zariadenia, tak ako tomu bolo pri Newtone alebo iPhone.

    #156794
    mrzo
    Účastník (Participant)

    Absolutny suhlas s mha. Na 100% vystihol co som chcel napisat, tak ja len prikyvujem hlavickou.

    #157204
    dex
    Účastník (Participant)
    #157209
    gidy
    Účastník (Participant)

    ked som dobre pochopil, tak podla adium stats to vyzera ze niekto pouziva adium na macbook mini :D

    #157211
    dex
    Účastník (Participant)

    presne tak. Nemusí to svedčiť vôbec o ničom, ale už sa to raz stalo – v prípade MacBook Air. (Nikto vtedy neveril, že niečo ako MacBook Air môže existovať, aaa…) :)

    #157219
    mrzo
    Účastník (Participant)

    Ja dufam v ten malicky tablet :-) Potesilo by…

    #157221
    bawy
    Moderátor

    tiež si viem predstaviť ako by som za zákazníkmi chodil s malým (10″-12″) tabletom, ale musel by mať plnohodnotný MAC OS X, ETHERNET, aspoň 2 USB, wifinu, 3G modem, viem si to predstaviť.

    #157222
    wbear6
    Účastník (Participant)

    Podla mna to bude mat len nejake mini USB, WIFI, Bluetooth, GPS. Apple nerad pouziva veci na ktore treba drahe licencie :D

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 20 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.