softik na meranie prenesenych dat

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software softik na meranie prenesenych dat

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Príspevky
  • #59443
    stealth
    Účastník (Participant)

    Dobry den

    Existuje este nejaky iny softik ako SurplusMeter na meranie? Surplus je fajn ale vsimol som si dnes ze aj ked som na nete uz asi dve hodiny tak ziadne data nenapocital…tak mam obavy ci je to iba dnes alebo to urobil aj inokedy…Viete mi poradit ci existuje iny alebo spolahlivejsi soft na meranie dat?

    Dakujem za odpovede

    #135666
    Aleks
    Moderátor

    Na Surplus som spoliehal dlhý čas, ale nedávno som zistil ak sharuješ net z Macu, z neznámych dôvodov započítava aj túto LAN (aj keď mu jasne nastavíš aby meral iba z modemu) čiže máš potom down 1 GB, up 10 GB alebo podobne. Hľadal som ale nič lepšie som nenašiel, ak máš Huawei E220 skús toto, no mne veľmi nefungoval http://m.ac.nz/cheetahwatch/

    Plus sa pozri tu http://forum.www.macblog.sk/discussion/1657/
    A robí to aj Activity Monitor (v Utilities) ale pri reštarte, resp odpojení od internetu sa to vynuluje, čiže si to musíš zratovať.

    #135668
    stealth
    Účastník (Participant)

    Mam Huawei E 220 a net nesharujem…ale obcas som zaregistroval ze surplus nemeral data…je vyborny ale jeho spolahlivost sa mi nezda..co je pri obmedzenych datach trochu problem..skusim ten cheetahwatch spolocne so surplusom a som zvedavy aky vysledok budem mat…dakujem za tip..vyskusam

    #135675
    stealth
    Účastník (Participant)

    tak mam spusteny surplus a cheetahwatch sucasne a kazdy meria inak…za tri hodiny merania nameral cheetahwatch o cca. 60MB viac ako surplusmeter…tak neviem ktoremu z tych dvoch mam verit :-)

    #135677
    M.V.
    Účastník (Participant)

    ja som si stiahol do Dashboard-u iStat pro

    #160035
    Beiju
    Účastník (Participant)

    Zdravim,

    neviete niekto preco sa m zda ze ked mam spusteny surplus meter,tak mi trochu viac spomaluje mac?Je to normalne? napr… ked minimazujem safari..tak tak ako keby seka…pomerne rychlo sa stiahne do docku..ale..take pretrhovane to je..robi to aj vam?
    Vdaka

    edit..a mozno sa mi to len zda,co? :)
    tak i tak dakujem

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.