iPod Shuffle – vecna pamiatka zariadeniu

Domov Diskusné Fóra Ostatné iPod Shuffle – vecna pamiatka zariadeniu

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #59403
    Anonymný
    Neaktívny

    :D

    Z krasnej dlhej chvile som sa rozhodol rozobrat jeden nefunkcny iPod Shuffle, vyprany v pracke. :) Po prvom obzreti pristroja som si povedal, ze “toto sa musi dat vytlacit do nejakej strany von”.. Samozrejme som mal na mysli stred iPod shuffle, ktory je v hlinikovom obale. Nuz nic ma nenapadalo, tak som siel na net, pozrel navod na rozobratie iPod Shuffle prvej generacie, kde odporucali ako jediny nastroj na rozoberanie kladivo. :D

    Vrhol som sa teda s vervou na vlastnu cestu, zacal som pacit biele plastiky, podarilo sa, vypadli aj ovladania zapinanie a rezimu prehravania. Pod nimi boli male skrutky, mensie, ako dokaze moje oko zachytit. :)) Noznice z manikury, pilnik, ohnute noznice neznameho povodu, lampa a toto profesionalne naradie cele dokopy umoznilo vybratie strednej casti z obalu. Niekedy je ale mudre zistit, do ktorej strany treba tlacit. :D Neodporucam pretlacat konektor na sluchadla cez zuzenu stranu Shuffle. :D NO NENDE TO! :D Tak sme zvolili opacny smer, kde uz zacal prichadzat o zivot tento konektor, ale nevadi, cest jeho pamiatke, pokracujeme s nejakou neznamou tycinkou z manikury, teraz to tu predo mnou lezi a netusim, na co to je, okrem toho, ze je to sucast sady na opravu Shuffle. :)

    All in all, shuffle je rozobrany, dodrbany a som so svojim vykonom nadmieru spokojny. Teraz jeho casti odpocivaju v plastovej rakvicke, v ktorej sa originalne predaval. :)

    RIP Shuffle.

    A to som si perfektne pokecal. :D Je mi dobre. End of monologue. ;)

    #135400
    durotrulo
    Účastník (Participant)

    no a kde su fotky? :)

    #135402
    bawy
    Moderátor

    tak tak, bola by to pekna podiiivana fotky mali byt ;)

    #135414
    Anonymný
    Neaktívny

    No to mate pravdu, neviete, preco som to neodfotil? :) Fotky dodam. :)

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.