Patrick Zandl chystá knihu o Apple

Patrick Zandl, šéfredaktor webu Lupa.cz, bývalý šéf Stream.cz a autor známeho blogu Marigold.cz (ktorého výber mimochodom taktiež pred časom vyšiel aj knižne), pripravuje knihu o novodobej histórii Apple. Kniha sa nazýva Apple: Cesta k mobilom a vydávať ju bude Mladá Fronta.

V našich končinách vyšlo už o Apple či jeho popredných predstaviteľoch niekoľko kníh a o viacerých z nich sme vás informovali aj na MacBlogu. Všetky však vznikali za oceánom, preto rozhodne stojí za pozornosť, že najnovšie sa o jednu pokúša aj náš sused.

Kniha sa venuje posledným približne 10 rokom histórie Apple. Mapuje vývoj od predstavenia prvého iPodu cez príchod iPhonu a iPadu. Snaží sa odpovedať na otázky úspechu iPodu a to, ako sa z toho Apple poučil a využil tieto skúsenosti pre svoj ďalší rozmach.

Zandl na svojom blogu píše, že síce pôvodný zámer bol napísať asi 160 strán, no nakoniec kniha vyšla na dobrých 250. Dátum vydania závisí od vydavateľa a ešte nie je stanovený, no mala by byť v predaji za asi dva mesiace. Už teraz sú však k dispozícii na internete ochutnávky textu tu, tutu.

Knihu má vo svojej ponuke aj viacero slovenských kníhkupectiev.

Foto: Marigold.cz

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť