hry pre mac

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software hry pre mac

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 24 )
  • Autor
    Príspevky
  • #58340
    Joey
    Účastník (Participant)

    Chcel by som sa spytat ci sa daju zohnat hry pre mac : assassins creed, crysis, airborne , call of duty 4 , prostreet…

    #129026
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    Jedine cez BootCamp, teda cez Windows.

    #129039
    Anonymný
    Neaktívny

    cod za 1500 + 500sk postovne OK ?

    #129041
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    Poštovné 500 Sk? Kde žiješ?

    #129049
    dex
    Účastník (Participant)

    Kdeže jedine bootcamp – máme Cider! :D Ešte aj výrobcovia oficiálne portujú cez cider. Už som hral cider porty Return of the king, Heroes of might and magic V, Mafia a rôzne iné, všetky fungujú v pohode ;)

    #129050
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    Chceš mi povedať, že Cider (pár dll súborov) spustí Crysis, ktorý utiahne jedine taký Mac Pro? Nemyslím.

    #129059
    dex
    Účastník (Participant)

    Chcem a myslím. Stačí len trochu počkať.

    #129071
    Count Grishnackh
    Účastník (Participant)

    to Milan:

    Crysis len na Mac Pro? Fúha, to čo malo znamenať? Ty si myslíš, že na MacBooku Pro alebo na i-Macu to nemôže “šlapať”? No nič, radšej stokrát vidieť, ako raz počuť…

    Btw.ten MacBook Pro, áno, je to “len” 1024×768 a mid-high settings, ale je to Crysis, jedna z hardvérovo najnáročnejších hier súčasnosti, a na laptope s hrúbkou 1″ to ide perfektne. Ako to pôjde na nových MacBookoch Pro s GeForce 9600 M GT nejdem ani uvažovať, to budú vizuálne orgie na “plné gule”!…

    Neber to tak, že Ťa chytám za slovíčka, ale to si riadne “zapotil”, že Crysis utiahne len Mac Pro. Ja som ale minule “zapotil” s tým Spellcheck, pamätáš? Takže to nevadí…

    #129073
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    No, zapotil ako sa to vezme. 1024×768… to si ma riadne pobavil. Keď sa povie Crysis, predstavím si aspoň nejakú tú mieru stredných vyšších detailov, nie tamtie dve odľahčené verzie. Je to sama o sebe nič extra hra, ale ako benchmark je teda super. Ďalšia vec, Mac Pro môže mať Ageia PhysX, tie Tvoje nie. Takže nič extra na Crysis nevyužieš. Ani grafiku, ani fyziku.

    … ale so spell check to porovnávať nemôžeš, spell check je tu snáď už od Windows 95.

    #129074
    dex
    Účastník (Participant)

    Pán gróf, som nútený trochu vám pokaziť vaše grafické orgie na plné gule, ale mobilné verzie grafických kariet sú spravidla výrazne menej výkonné ako ich desktopové náprotivky a 9600 M GT veru vaše orgie nesprostredkuje.

    #129080
    Count Grishnackh
    Účastník (Participant)

    to dex:

    Súhlasím, ale aj to je veľmi diskutabilné. Už roky rokúce vediem s kamarátmi debaty o tom, že o čo sú “slabšie” mobilné verzie grafických kariet, oproti desktopovým. Ten rozdiel tam určite je, však grafika 8800 Ultra SLI, čo u laptopov (!) používa(l) Alienware, nikdy nemôže byť ako “riadna”, veľká a dvojslotová desktopová verzia. Viem, že na MBP si Crysis nikdy tak dobre nezahrám, ako na vylepšenom Macu Pro s 8800 GT SLI, to je samozrejmé. Ale treba nejako “zaplatiť” za daň, že MBP môžem zobrať pod pazuchu a hrať sa aj u svojej starej mamy, nie? Je to daň za mobilitu. Dávnejšie som čítal, že 9600 M GT má byť v mobilnom prevedení revolučná a rozdiel medzi mobilnými 7600 a 8600 bol oveľa menší, než teraz pri 8600 a 9600, kde ten rozdiel je relevantný. No nič, počkám si a overím to naživo, verím, že nový MBP bude mať určite 9600 M GT. Keď by Apple použil aj čipset od spoločnosti NVIDIA, s kódovým označením MCP79, tak by to bolo perfektne výkonovo zladené. MCP79 podporuje najnovšie Core 2 Duo procesory, vrátane 1066 MHz zbernice a DDR3 pamätí, z grafického hľadiska je možné k čipsetu dodať naviac aj grafickú kartu NVIDIA Quadro, grafiky v SLI móde alebo využiť technológiu Hybrid SLI (to len tak OT). Máme sa na čo tešiť, čo myslíš, akého výrobcu čipsetov si vyberie Apple? Podľa posledných správ nie je Apple spokojný s čipsetmi Intelu a hľadá za ne náhradné riešenie. Ja by som bol rád, keby si vybral NVIDIU…

    to Milan:

    Samozrejme, že hrať sa Crysis na 1024×768 je trošku kontraproduktívne, to súhlasím, ale čo narobíme? Hovorím, že na nových MBP s novými technológiami by to malo ísť v pohode na najvyšších detailoch a pri rozlíšení, povedzme 1440×900. To je môj predpoklad. Tá nová grafika tam urobí svoje, ale aj ostatné komponenty, ako procesor, RAM… Ageia PhysX je určite zaujímavá vec, ale je výsadou desktopov. Lenže NVIDIA implementovala svoje nové technológie hernej fyziky do svojich grafických kariet, a to už od ôsmej generácie. Volá sa to Quantum Effects a myslím si, že implementácia technológií hernej fyziky priamo do GPU je určite lepší nápad, než samostatná a drahá PCI fyzikálna karta, ktorá podľa mnohých nemá budúcnosť.

    #129087
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    CG: S PhysX sa podľa mňa a recenzentov mýliš. Čítal som jej výhody a GPU stále nie je ono. Okrem toho, videl som už myslím aj notebook s PhysX kartou.

    Taktiež, ak je hra stavaná na technológiu od Ageia, iné podobné zariadenie to IMO nezoberie.

    Ale to je fuk, znovu je tu topic hijack.

    #129090
    Count Grishnackh
    Účastník (Participant)

    A aký to bol, prosím, notebook? To ma teda zaujíma… Keď by to implemetoval Apple do MacBooku Pro, nebolo by zlé. Taká odľahčená verzia :).

    Btw. nebol to nejaký “kúsok” z dielní Alienware? Im by som sa nečudoval, keby tam tú Ageia PhysX dali… :)

    #129093
    Acidko
    Účastník (Participant)

    zalezi na akom macu by si to chcel hrat….(na mac pro -jedine bootcamp) a na laptopoch sa venuj niecomu inemu ako hram ,fakt…je to utrpenie….myslim vseobecne….to su dost premakane hry narocne na grafiku..ten prostreet som skusil je to des…ale bolo to obyc.PC !! O
    virtualnom spusteni ani neuvazuj…teda zatial!

    #129094
    dex
    Účastník (Participant)

    Count, uvidíme, ktovie, či vôbec zmení výrobcu. Rumors, rumors… Myslím ale, že keď už, tak si dosky značne sám upraví. K rozdielu medzi mobile 8600 a riadnou 8600, tam je obrovský. 8600M je v podstate na dektopové pomery slabá karta. Výkonovo skôr tak k ATi X1600.

    #129096
    Count Grishnackh
    Účastník (Participant)

    to dex:

    No a keby si sa “pozrel” so svojím očkom na 9600 M GT? Výkonovo, ku ktorej desktopovej grafike by si ju zaradil?

    #129098
    Acidko
    Účastník (Participant)

    inak dodam ze ma vzdy dojme ked vydim nejaku” skladacku ” ktora vyzera ako Egyptska sfinga ” vysvietena diodami ako Las Vegas , udajne PC pre hracov udava” vyrobca”…pozries si parametre a vies kde si.:-) Ale hlavne ze blika..hotovy skvost…potom spustis hru napriklad taky “soldat” a seka to -hrozne….:-) ale vazne:
    na dobre hry pre maca treba chvilu pockat…len nedavno vysli hry od EA Games,ktore sa daju v pohode zahrat…osobne mam rad Carbon…vydi sa mi premakanejsi ako naPC a o PS ani nehovorim…ale som rad ze konecne!Len tak dalej…
    P.S : hra soldat:nenarocna hra pre krvilacne 8-rocne deti,kde je pojem 3D vzdialeny asi ako najblizsia slnecna sustava..Najnarocnejsia je asi na trpezlivost hraca…:-)

    #129108
    stn001
    Účastník (Participant)

    Acidko:

    Soldat by som si na mojom MacBooku veľmi rád zahral :-) Len škoda, že nieje verzia aj pre Mac. A mimochodom, jedná sa o perfektnú plošinovku, ktorá má stále dosť nadšencov.

    #129116
    Acidko
    Účastník (Participant)

    stn001
    ale ved dobre :-D tiez som mal take obdobie :-D ..to malo byt len na porovnanie…nic v zlom :-)

    #129117
    dex
    Účastník (Participant)

    Acidko, ty si aký srandista :D Carbon pre Mac je iba Cider port z PC, neviem, ako by mohol byť premakanejší :D
    Count, o 9600M ešte nič neviem, počkám si, či ju Apple zaradí do ‘bookov.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 24 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.