Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #52 týždeň

Aj posledný víkend v tomto roku sme si pre vás prichystali zoznam dočasne zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac a nájdete tam aj niekoľko hier pre Apple TV. 

iOS

Baldur’s Gate II: EE – 2,49 (pôvodná cena 12,99)

V impozantnom pokračovaní Baldur’s Gate, jednej z najlepších RPG sa v Baldur’s Gate II: EE ponoríte do sveta intríg, dobrodružstiev a zúrivého boja. Vaša schopnosť rozoznať rozdiely medzi dobrom a zlom – s výdatnou pomocou kúzel a ocele – rozhoduje o vašom osude.

Pocket Anatomy – 1,09€ (pôvodná cena 9,99€)

Pocket Anatomy je atlas ľudského tela s viac ako 1000 rôznymi štruktúrami ako žily, orgány, tepny…

Tadaa SLR – zadarmo (pôvodná cena 3,99 €)

Aplikácia pridá “bokeh” efekt do vašich fotografií, ktorý veľmi jednoducho povedané rozostrí pozadie za hlavným objektom fotky. Okrem toho Tadaa SLR ponúka množstvo prednastavených fotografických efektov.

AirPhotoViewer – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Pomocou aplikácie AirPhotoViewer môžete prezerať fotografie uložené na PC/Mac alebo domácom serveri na obrazovke vášho iPhonu/iPadu a zároveň môžete tieto fotografie jednoducho kopírovať.

Hitman Sniper – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Ako Agent 47 budete musieť v 150. misiách zlikvidovať vaše ciele. Osudnú guľku pošlete na cieľ zo 16-tich rôznych zbraní, ktoré môžete postupne v hre získať.

The House of Da Vinci – 3,49€ (pôvodná cena 5,49€)

The House of Da Vinci je hra z dielne slovenských tvorcov, ktorá vyšla aj vo verzii pre počítače. Hra vás zavedie do Florencie v roku 1506. V úlohe študenta sa pozriete do domu majstra Da Vinciho a zistíte, že záhadne zmizol. Pokazil sa niektorý z jeho úžasných vynálezov? Našiel ho zabijak vyslaný cirkvou? To sú otázky, ktoré si budete klásť pri postupnom odhaľovaní záhad vo svete, ktorý je inšpirovaný renesanciou a skutočnými vynálezmi a návrhmi majstra Leonarda.

Awesome Voice Recorder PRO – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

Awesome Voice Recorder PRO je jedna z najlepších aplikácii pre nahrávanie zvukov, hovorov alebo hlasových poznámok na App Store. Aplikácia funguje aj na pozadí, podporuje niekoľko zvukových formátov – MP3,WAV,M4A,M4R, dokáže z nahrávok vytvoriť zvonenie, môžete si zvoliť kvalitu nahrávok.

Avadon 2 – 5,49€ (pôvodná cena 10,99€)

Avadon 2 je old school RPG hra, ktorá vyšla aj vo verzii pre počítače. V hre sa ocitnete v koži bojovníka a špióna, sudcu a popravcu a budete bojovať proti nepriateľom, ktorí vtrhli do vašej vlasti. Barbarovia a monštrá ničia váš domov a vy ste jediný, kto ich môže zastaviť.

Speckle – Lens bokeh – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Pomocou aplikácie Speckle vytvoríte jednoducho krásne fotografie s “bokeh” efektom. Vyberiete si objekt, ktorý bude zaostrený a aplikácia rozostrí pozadie fotografie.

Pocket City – 2,29€ (pôvodná cena 4,49€)

Staňte sa starostom a vybudujte vlastné mesto v hre Pocket City. Vytvorte obytné, komerčné a priemyselné zóny. Sledujte kriminalitu, živelné katastrofy a starajte sa o svoje mesto aby prosperovalo.

ImageGet – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

ImageGet je nástroj na sťahovanie obrázkov z internetových stránok. Stačí zadať len adresu a aplikácia načíta všetky obrázky a vy si len zvolíte, ktorý si chcete uložiť.

FL Studio Mobile – 8,99 € (pôvodná cena 16,99€)

Produkujte a vytvárajte hudbu na vašom iOS zariadení. Nie je potreba iného softwaru, všetko budete schopní vytvoriť v aplikácii FL Studio. S mnohými integrovanými pluginmi sa dajú nahrať, upraviť i mastrovať kompletné skladby.

Adblock – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

Adblock je nástroj na blokovanie reklamy pre internetový prehliadač Safari.

PhotoViva – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

PhotoViva je editor fotografií, pomocou ktorého ich premeníte na maľované umelecké diela.

Sheltered – 2,29€ (pôvodná cena 4,49€)

V hre Sheltered si vyskúšate, aké by to bolo žiť v kryte so svojou rodinou v postapokalyptickej svete. Miliardy ľudí zomreli v nukleárnom holokauste a vy musíte dať dohromady čo najväčšie množstvo zásob. Hra začína cestou do protiatomového krytu, ktorý sa stane vaším domovom. V podzemnom kryte následne budete bojovať s radiáciou aj mentálnym vyčerpaním. Občas budete musieť vyjsť z krytu von a doplniť zásoby.

Morphite – 5,49€ (pôvodná cena 8,99€)

Morphite vyšiel aj vo verziách pre hernú konzolu Playstation 4, Nintendo Switch a počítače a dostupná je aj pre Apple TV.

Morphiote je FPS hra, v ktorej skúmate rastliny a zvieratá, bojujete s nepriateľskými bytosťami a odhaľujete tajomstvo, ktoré obklopuje tajomný materiál Morphite. Dej sa odohráva v ďalekej budúcnosti, kde ľudstvo už dávno obýva vzdialené planéty. Ocitnete sa v koži mladej ženy Myrah Kale, ktorá sídli na kozmickej stanici, kde pracuje pod dohľadom svojho nevlastného otca, pána Masona. Najprv sa hra javí ako jednoduchá prieskumná misia na podporu svojho obchodu, neskôr sa však zmení na cestu, ktorá odhaľuje neznámu minulosť Myrah a jej vzťahu k vzácnemu, vyhľadávanému a takmer vyčerpanému materiálu Morphite.

Stardew Valley – 4,49€ (pôvodná cena 8,99€)

Po starom otcovi ste zdedili starú farmu v oblasti Stardew Valley a vašou úlohou bude sa o ňu starať a zvelebovať. Na začiatku budete mať len pár dolárov a takmer žiadne nástroje a skúsenosti. Farmu si postupne zrekonštruujete a zariadite pre váš pohodlný život. Postupne sa naučíte pestovať najrôznejšie plodiny, pretože v každom ročnom období rastú rôzne a majú najrôznejšie požiadavky. Ako sa bude farma rozvíjať, môžete si kúpiť aj najrôznejšie domáce a chovné zvieratá a vašej farmu postupne velebiť a rozširovať. Do získavanie nových predmetov a zručností sa môžete pustiť aj inak. Prieskumom sveta Stardew Valley a jeho obyvateľov. Kam a ako vaša cesta povedie je len na vás.Nádherná pixelartová grafika, skvele ladená hudba a hlavne tony herné náplne a možností, ktorá vás u hry bude držať veľmi dlhú dobu.

The Escapists – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

V hre The Escapists preberiete úlohu väzňa a dostanete jedinú úlohu – utiecť z väzenia. K tomu vám poslúžia krádeže každodenných predmetov, štúdium v miestnej knižnici, naberanie svalovej hmoty v posilňovni či vytváranie spojenectiev s ostatnými väzňami. Zároveň budete musieť každý deň dodržiavať prísny väzenský harmonogram, pripraviť sa na kontroly cely a prelstiť stráže.

Alto’s Adventure – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

V hre sa pustite do snowboardingového dobrodružstva v krásnych alpských kopcoch.

Alto’s Odyssey – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

Alto’s Odyssey je oddychová skákačka, ktorá získala mnoho ocenení,napríklad: Apple Design Award Winner, 2018.

Machinarium – 4,49€ (pôvodná cena 12,99€)

V hre Machinarium sledujete osudy malého robota, ktorý bol vyhodený na smetisko. Nasleduje tŕnistá cesta späť, kde sa musíte stretnúť s nebezpečným bratstvom Black Cap. Väzní totiž vašej priateľku, a to nemožno nechať bez odozvy. Roztomilá grafika je kompletne ručné práce a nechýba ani originálne soundtrack. Na vyriešenie spústy hádaniek, úloh, hlavolamov aj minihier napomôže komunikácie pomocou komiksových bublín..

Faded – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Editor fotografií s množstvom filtrov a nástrojov.

Subdivision Infinity – 3,39€ (pôvodná cena 5,49€)

Subdivision Infinity je vesmírna 3D sci-fi strieľačka. Vyzbrojte svoju loď a preskúmajte tajomstvá vesmíru v 40 misiách a v piatich rôznych lokalitách. Pátrajte a zničte nepriateľov, ťažte suroviny na asteroidoch a nájdite plány na nové technológie, ktorými si vylepšíte svoju vesmírnu loď.

Subdivision Infinity podporuje aj Apple TV.

Death Point – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

Death Point je špionážna hra plná vzrušenia a emócii ktorá sa odohráva v postapokaliptickej budúcnosti, ktorá neodpúšťa chyby a nedáva žiadnu šancu prežiť slabým. Hra obsahuje 10 misií približne s 12 hodinovým gameplayom.

XCOM: Enemy Within – 2,29€ (pôvodná cena 10,99€)

XCOM: Enemy Within vám zverí velenie nad tajnou polovojenskou organizáciou s názvom XCOM. Ako veliteľ XCOM sa musíte brániť pred desivou globálnou mimozemskou inváziou správou zdrojov, vývojom technológií a dohľadom nad bojovými stratégiami a taktikou jednotlivých jednotiek.

macOS

Civilization VI – 16,99 € (pôvodná cena 59,99 €)

V strategickej hre Civilization VI sa opäť sa postavíte proti najslávnejším vodcom ľudskej histórie pri stavbe svojej mocnej ríše. Šiesty diel sľubuje byť tým najkrásnejším a najkomplexnejším dielom v histórii.

Worms Revolution – Deluxe Edition – 7,99€ (pôvodná cena 16,99)

Známi červíci sú späť. Deluxe edícia obsahuje okrem pôvodnej hry navyše aj DLC Funfair, Mars a editor úrovní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť