zamrzanie iphone 7

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #530300
    riekules1
    Účastník (Participant)

    Dobrý deň. Mám iPhone 7, iOS 11 a často sa mi stáva, kľudne aj 2x za minútu, že mi úplne zamrzne a vôbec nereaguje dotyk. Home Button a tlačidlá naboku fungujú normálne. Keď mi prestane reagovať, vzďy musím zamknúť a odomknúť telefón. Máte niekto nejakú skúsenosť? Už ma to celkom štve keďže sa to deje skoro stále.

    Ďakujem

    #530306
    jayjay85
    Účastník (Participant)

    Pozdravujem, mám úplne rovnaký problém ale s Iphone 6. Non-stop mrznutie – s telefónom sa už nedalo pracovať. Vždy na chvíľu pomohlo zamknúť a odomknúť telefón (home button a tlačidlá na boku fungovali). V servise mi bolo povedané aby som tel.úplne vymazal a na novo nahral dáta zo zálohy (alebo na výmenu displeja stým, že to nemusí pomôcť ak je chyba inde). Spravil som – obnovil zo zálohy – na cca 2 týždne bol pokoj ale potom znovu ten istý problém. Problém sa teda nevyriešil – výmenu displeja (ak by to aj tak možno nepomohlo) som už neriešil. Telefón je v krabici – kúpil som nový Iphone 8. Ak niekto vie kde môže byť problém – budem aj ja rád za radu.

    Ďakujem

    #530307
    Mitho
    Účastník (Participant)

    Ja by som skusil update na iOS 12 a potom bez obnovy zo zalohy. Co ak to robi nejaka chyba, ktoru si stale skopcis naspat s tou zalohou? Skus a uvidis.

    #530308
    riekules1
    Účastník (Participant)

    *opravujem sa, mám iOS12 a na staršej verzií som tento problém nemal

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.