Súťažte s MacBlogom o Apple AirPods

Na našom portáli spúštame sériu súťaží, v ktorých môžeš získať super produkty od Apple a ďalších výrobcov. Začíname súťažou na našom Instagrame, kde môžeš vyhrať Apple AirPods.

Chceš vyhrať?

Stačí sa zapojiť cez tento Instagram post. Držíme palce!

komentárov
  1. Ja som ich kupil a predal o mesiac. Velmi slabo pouzitelne podla mna, jeden z najslabsich apple produktov spolu s magic mouse.

    Ma svoje silne stranky ale vypadavaju z usi a prakticky ziadne tlmenie zvuku z okolia.

    Dizajn maju jedinecny, ludia sa chcu odlisovat aby ostatni videli co dotycny ma takze predavaju sa dobre. Dokazom je aj to, ze zakaznici nehadzu genitalie aby mali earpods na hlave .. stacilo dat pre kabel :)

    0
    0
  2. Rad by som rad vyhral, ale ako inak zabili ste to sociálnymi sieťami a tam sa ja registrovať nemienim. Škoda.

    0
    0
  3. Rad bych vyhrál tyhle sluchátka od firmy apple tato firma je nej jsem fanoušek této firmy

    0
    0
  4. Moc rada bych vyhrála tyto sluchátka pro sestřenici s kterou jsme se neviděli 6 let

    0
    0
  5. Viete ako sa hovorí ze by bolo super vyhrať ale ja mam taku smolu ze nikdy nevyhravam tak sa aspon zucasnim sorry moja gramatika ????

    0
    0
  6. Rád bych vyhrál tyto apple sluchátka,hodily by se mi na práci a volnočasové aktivity

    0
    0
  7. Rada by sok vyhral tieto sluchatke kedze moje obycajne sluchatka sa mi pokazili AirPods by boli pre mna nieco nove a urcite by som ich ako technicky typ cloveka ocenila :)

    0
    0
  8. Samozrejme že ich chcem vyhrať, pretože jedny som si už kúpil, ale zabavila mi ich dcéra .. takže som zase bez :), no aj keď som ich používal nikdy mi z uší nevypadli, a čo sa týka komentu k magic mouse mam ju od začiatku ako boli uvedené a práca s bežnou myšou mi príde tragikomická … #goapple

    0
    0
  9. ta nemohli dat sutaz o nove beats?? ked uz :)
    tieto na prvom kameni vyletia z usi :)

    0
    0

Comments are closed.



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?