iStores otvára novú predajňu v Košiciach, pripravil si uvítacie zľavy

Predajca iStores plánuje tento piatok otvoriť vynovenú predajňu v košickom Auparku. Ponúkať bude vybrané Apple produkty za výrazne zľavnené ceny.

Nová košická predajňa dostane v piatok, 16. augusta modernejšie a väčšie priestory.

V deň otvorenia si budete môcť na mieste zakúpiť všetky modely iPhonu, iPadu a Apple Watch tretej a štvrtej generácie so zľavou 10 %. iPhone 6s a iPad (2018) budú konkrétne k dispozícii už od 299 eur.

Rovnako bude za zvýhodnenú cenu 799 eur dostupný starší MacBook Air, využiť však môžete aj 15% zľavu na celý sortiment Macov. Zlacnené budú aj najnovšie AirPody s cenovkou 129 eur.

Taktiež môžete hrať o iPhone Xr. Stačí navštíviť predajňu, odpovedať na súťažnú otázku a vyplniť kontaktné údaje. Súťaž potrvá do 18. augusta.

Košičania však nemusia byť jediní, kto sa môže v najbližšej dobe tešiť na nové predajné miesta. Už koncom septembra prejde rekonštrukciou najstaršia Apple predajňa v nákupnom centre – v bratislavskom Poluse. iStores sa pritom naďalej rozširuje aj v susedných Čechách, len nedávno boli otvorené pobočky v Opave a Hradci Králové.

Viac informácií nájdete na webe iStores.



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?