Problemy s iPhone OS 3.0

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Problemy s iPhone OS 3.0

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 21 až 29 (z celkového počtu 29 )
  • Autor
    30b1
    Účastník (Participant)

je to bieda, vcera vecer som ho nabijal, dneska rano baterka na 20 %, mam orange, vypnute wifi, BT, push, pred updateom vydrzala baterka 3 dni v pohode. tak toto je velke sklamanie!

MacMan
    Účastník (Participant)

Mne iPhone slape v uplnej pohode….baterka ma normalnu vydrz ani neseka.Sice som mal problemy pri upgrade z 2.2.1 na 3.0 ale teraz uplne v pohohde….som stastny ze nemam problemy :D

p.edge
    Účastník (Participant)

MartinM: Velke diky za tvoju radu!!! Bola to pre mna velka chyba, preto ze v praci som nemohol pouzivat docking station.

Tak ze po vypnuti PUSH notifikacii sa uz mi dovolaju ked mam telefon v docking station zapojeny.

MartinM
    Účastník (Participant)

Tak po 1,5 hodine v režime lietadlo som na plnej baterke. Zapnutie a vypnutie SSL to vyriešilo u mňa si myslím.

MartinM
    Účastník (Participant)

Na tie PUSH som došiel úplnou náhodou. Celé to spočíva v myšlienke, že EDGE je 1G sieť, ktorá nedokáže prijímať dáta počas hovoru. Tak mi došlo, že možno to pôjde i opačne – nemôžem prijímať hovory keď prijímam dáta. A ukazuje sa, že moja myšlienka bola pravdivá. iPhone je pravdepodobne stále napojený na Apple server a čaká na novinky ak sú PUSH zapnuté.

gorky
    Účastník (Participant)

mne vsekto funguje ako ma,dokonca mam pocit,ze baterka vydrzi dlhsie.najprv sekalo,ale po restarte prestalo.

EdDy
    Účastník (Participant)

preboha, nevolajte to „docking station“ … nestačí Dock ?

JessieSNB
    Účastník (Participant)

EdDy: šak prečo ho nemôu tak volať?? :D Akože každého vec nie??

otsar
    Účastník (Participant)

Rovnaky problem !! nikto sa mi nedovola a baterka – vydrzi ledva pol dna so zapnutym WIFI. Predtym skoro aj 2 dni… Bol som v T-mobile ci to dako neriesia plosne, teda hlavne to vypadavanie signalu a dostupnosti – vraj vedia o tom ale zatial to vraj neriesia a dali mi radu aby som sa vratil na staru verziu OS – hlavne ze rozposielali SMS aby sme si dali 3.0
    Teda skusil som teraz vypnut v maile – PUSH takze uvidime….

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 21 až 29 (z celkového počtu 29 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.