iPhone jailbreak

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 21 až 32 (z celkového počtu 32 )
  • Autor
    igIphone
    Účastník (Participant)

Ja mam iPhone 16GB white Orange. Urobil som JB asi styri dni po kupe. Nie je co riesit. Podla mna iPhone bez JB je ako Ferrari na Matador gumach, nalozene na navese za tahacom. Pekna hracka. Ani poriadny telefon, ani poriadny komunikator. Ale to ozajstne vyuzitie prichadza az s JB, otvaraju sa vsetky zatvorene dvere a iPhone sa stava niecim – cim predbieha vsetkych okolo. Je pravda, ze niektore neduhy iPhone bude odstranovat fw 3.0 ale aj tak potom opat urobim JB.
    Myslim, ze sa s JB oplati pockat na final verziu fw 3.0. Kolegovi chcem tiez urobit JB, zatial sa hra s fw 2.2 (ma ho len par mesiacov) a cakame na trojku.

mayoxy
    Účastník (Participant)

v niecom ma igIphone pravdu. Dost vela veci ale vyriesi FW 3.0… povedal by som ze podstatnu cast. Aspon podla info co koluju co ma obsahovat. Mam taky pocit ze Steve Jobs si iphone jailbreakol a vsetko vyskusal a povedal si. „tak to je ake super! toto musi vsetko mat fw 3.0 a iphone bude dokonaly“

igIphone
    Účastník (Participant)

mayoxy > Dobra glosa so Steve Jobsom! Aj ked vsak fw 3.0 mnohe vylepsi a posunie niekam k normalu (normalne to podla mna zacne byt az po JB) ostane urcite par utilit ci aplikaci tretich stran, ktore by mi z Cydie chybali, keby som nemal JB a mal len origos fw 3.0. Nehovoriac o moznostiach akehokolvek customize, typu Winterboard, five rows, five column, zmeny vzhladu, ale pre mna hlavne SBsettings, Hide Icons, Backgrounder (neviem ci to bude 3.0 riesit), iBlacklist, xGPS…

mayoxy
    Účastník (Participant)

@igIphone: casom bude aj to v iphone. to mi mozes verit. Apple je v tomto biznise novy, a urobil fakt kus velkej prace. Casom z iphonu bude fakt najlepsie telefon na svete. ked uz teraz nieje :)

raul
    Moderátor

Ja som proti JB.

EdDy
    Účastník (Participant)

Raul – Prečo ?

Aladin
    Účastník (Participant)

Aj ja zatial nemam JB,a ako tu uz odznelo ano zaruka nepada pokym tam neprides s pomarancom ale teoreticky ti moze odist ovladanie a pojde len zapnut(nebude fungovat touch ani home button) co potom spravite pojdete s ananasom do servisu.Kazdopadne po zaruke ak to bude mat svoje vyhody branit sa nebudem:D

mayoxy
    Účastník (Participant)

odist ovladanie? to mas z kade? to sa ti stalo uz ? alebo sa to niekomu stalo ?

bawy
    Moderátor

Myslím, že restore nie je závislý na ovládaní..

raul
    Moderátor

To je uplne jedno, ci odide, ci neodite ovladanie.
    JB neponuka nic vynimocne, za co sa mi oplai kradnut a porusovat licencne podmienky. A uy vobec nie, ked ma prist 3.0, ktora mi dava este viac za pravdu…

igIphone
    Účastník (Participant)

S prichodom fw 3.0 sa vela zmeni. Iste aplikacie tretich stran stratia opodstatnenie. Nezmeni sa vsak licencna politika Applu ohladom iPhone. Existuju uzasne aplikacie nelicencovanych softw. dodavatelov, ktore bez JB do iPhone nedostanem. Pre mna vsak maju zmysel, hlavne preto ze Apple nie je schopny dobre aplikacie zaistit. Napr. iDA. Je aj hanbou ze ini museli vyvinut utility na Copy-Paste ci pisanie v landscape mode, slovencinu / cestinu a Apple to uvadza hrdo ako novinku az vo verzii fw 3.0 ved je to chore. Rovnako ako v dobe eSata rozhrani v notebookoch Apple daval combo DVD mechaniky. Ze mam JB neznamena ze kradnem. Kupujem aplikacie z Cydie rovnako ako z iTunes. Ze porusujem licencne podmienky? Nech ma niekto zazaluje a vycisli aku skodu som porusenim tych podmienok spodobil, ked vsetok soft z iTunes mam kupeny a rovnako aj z Cydie. Kupou softu z Cydie som nesposobil skodu Applu, pretoze iTunes ekvivalentny softwer nema a iPhone som tiez neukradol ale kupil v Orange.

mayoxy
    Účastník (Participant)

jailbreak maju aj ucitelia na vysokych skolach. A preco ? lebo vedia co to je a naco to sluzi. Podla mna jailbrekom nic neporusujes. iPhone som si takisto kupil v T-mobile normalne na pausal, neukradol som ho. Jailbreak otvara vpodstate cele moznosti co dokaze iPhone. Je to vlastne len malinko upraveny original FW od apple.

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 21 až 32 (z celkového počtu 32 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.