Mrznutie macu po zapnutí parallels

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Mrznutie macu po zapnutí parallels

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #543387
    Tomas128
    Účastník (Participant)

    Čaute, používam parallels s WIN 10 už cca rok až doteraz nebol žiadny problem všetko pekne išlo. Cca mesiac a pol do zadu sa prvy krat win pod parallelsmi uplne zasekol a keď som sa vrátil do OS X všetko bolo dosekane a mrzlo. Po tvrdom reštarte a zapnutí parallelsov (windows ani nenabehol) sa začal os x zase uplne sekať a nič sa nedalo robiť pomohol až niekolko nasobný reštart. Mesiac bol klud a v priebehu posledných 2 týždnoch sa to zopakovalo 3x dneska som už reštartoval asi 15x a po zapnutí parallelsov vždy mac začne sekať a mrzne a neda sa nič robiť. Nemali ste niekto podobný problem? Prípadne máte napad ako toto poriešiť?
    Dik

    #543722
    JohnMcDUCK
    Účastník (Participant)

    tak na rychlo ma napada len ci mate dostatok miesta na disku a volnu ram a ako bol nakonfigurovany parrallel.

    #543730
    spydy
    Účastník (Participant)

    Asi velmi nepomozem, pouzivam VMware Fusion, ale pri ladeni VM som zazil sekanie macOS len v pripade ze som prekrocil odporucane mnozstvo RAM pamete alokovanej pre VM.

    Z druhej strany sekanie Win vo virtualnej masine moze mat viacero pricin, mozno update Win, alebo samotny win, ktory sa pokazi pocase aj v normalnom stroji.

    Verzie paraleles a macOS su kompatibilne? Kedze pri kazdom novom release macOS firmy ako VMware a Paralels uvolnuju nove verzie svojich SW.

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.