Zobrazenie docku bez oneskorenia

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Zobrazenie docku bez oneskorenia

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #55152
    Mac
    Účastník (Participant)

    Rád mám dock schovaný mimo obrazovky, ale neskutočne ma štve to niekoľko stotinové čakanie, kým sa zobrazí po zájdení myšou za dolný okrajplochy.

    Ideálne by bolo riešnie natývne, napr. terminálom, ale ak sa to nedá uvítam aj typ na nejakú utilitu. Vrelá vďaka za pomoc.

    #110225
    kubokovac
    Účastník (Participant)

    a ty mas aky pocitac? na mojej g4 cube aj power mac g5 o intel imac ani nehovorim to ide bez zavahania – a tusim aj na staruckom imac g3… kuknem sa….ano, tam to ide tiez hned, len to malinko sekne… fuha, mozno troska trpezlivosti a pokoja treba nam starym ludom do zivota…

    #110227
    mha
    Účastník (Participant)

    Problém asi nie je v pomalosti alebo sekani, ale jedna sa skôr o to že na vysunutie doku je zámerne dané nejaké oneskorenie, aby nedochádzalo k “náhodnému” vysunutiu. Skúšal som hladať na googli, ale vyzerá to, že práve toto nastavenie chýba. Mne osobne to nevadí, sú to fakt len stotiny sekundy .

    #110335
    Mac
    Účastník (Participant)

    Díky za odpovede.

    2 mha ako vravíš, je to schválne, asi pre to, ale mne to vadí. Skúšal som pozerať aj v systémovom súbore, dá sa tam pre dock nastaviť všeličo, ale s týmto asi nepohnem, škoda.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.