Závodná hra pre iPad

Domov Diskusné Fóra Hry na Macu Závodná hra pre iPad

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 20 )
  • Autor
    Príspevky
  • #105361
    Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

    Nejaká závodná hra pre iPad, ktorú kúpim raz a neponúka in-app purchase že 2,99 eura za 1000 USD do hry? Skúšal som Real Racing 3, tie zbytočné časy čakania napr. pri servise sú otravné.

    Díky

    #405848
    ????
    Účastník (Participant)

    ano, nejaka, myslim ze hej

    #406142
    Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

    OK, tak predsa som si stiahol Real Racing 3 :-) len chcem vedieť prečo som na štarte furt posledný :-D

    #406152
    robiew
    Účastník (Participant)

    asi si pomalý :)

    #406153
    Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

    normálne, spustím preteky, autá na štartovacích polohách a ja som furt v poslednej :-D

    #406486
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    Lebo to tak je :)

    Ano, kvalifikacne kola chybaju.

    Co sa tyka strategie ohladom servisov apod.: servisuj vzdy, az ked su jednotlive casti auta v cervenom, napr. motor, gumy apod., nikdy nie ak je vsetko zlte. Snaz sa nevybocit z drahy ani neburat, inak budes musiet servisovat castejsie. V danom type zavodu sa snaz mat casom viacero aut, aby si ich mohol striedat. Vybrane vozidla s najlepsim ratingom priebezne upgraduj, vyplati sa to vo vyssich leveloch eventu.

    Servisovat davaj trebars na noc alebo pred cestou do prace, medzitym ak mas chut a cas, zavod nieco ine. Pokial potrebujes prachy, vyhliadni si zavody, v ktorych si vyhraval najviac. Zvycajne 5 kolove a viac zavody, najviac sa da vyhrat v Cupoch v Le Mans a Monza. Kludne pouzi Manazera (finacneho, karierneho – zenska). Na servisy, hlavne ak sa jedna o eventy s casovym obmedzenim (napr. teraz Le Mans 2015) pouzivaj aj manazera oprav. Stoji to 1 zlatku ale ak suri cas, vyplati sa.

    Hovorim ako clovek, ktoreho hodnota garaze v RR 3 je cez 60 milionov USD, rating vodica 108, ma 72 aut vratane luxusnych typu Pagani Huyara, Koenigsegg Agera, Bugatti Veyron 2x, F1 2014, vsetky Porsche a aktualne na ucte 2.2 mega a 495 zlatiek :)

    Kiezby aj v realnom zivote :D

    #406488
    iTuxx
    Moderátor

    Jozko ty si posledny clovek, o ktorom by som povedal, ze toto napisal :-D

    #406512
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    Ono to je jedina hra, ktoru sa hravam. Volneho casu nie je nazvys a ak je, idem radsej so psom do lesa alebo si zalyzovat ci zaplavat. Ale sem tam si par kol v RR dam :)

    Toz hram to 2 roky tak za ten cas sa to takto vyvinulo. Podotykam, ze bez minutia jedineho realneho eura za in app.

    #406517
    JFK.
    Účastník (Participant)

    ja hladam nejakú hru ktorú by som vedel takto dlhšie hrávať, snažil som sa napr. Mortal Kombat chvílu, lenže to je vkuse to isté, ťukanie prstom na displej ako malomocný a je to príliš easy :/ poradte mi volačo …
    teraz som skúšal ten FallOut čo každý sťahuje, ale nejak ma to nechytilo tiež … :(

    #406520
    Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

    Tiež, okrem Real Racing 3, hladám nejakú hru čo prevetrá výkon iPadu :-) ideálne niečo čo vie využiť gyroscop a tak :-D stiahol som si demo Wolfensteina, toho prvého, a pohyb sa ovládal stláčaním toho kolečka na displayi, po chvile to šlo preč :-D tak ak máte niekto typ na dobrú strielačku alebo niečo iné s modernou grafikou, sem s tým :-D

    a ak hráte radi stolné hry a chcete peknú grafiku, odporúčam Monopoly od EA :-)

    #406521
    EdDy
    Účastník (Participant)

    Jediné hry čo som dohral na iPhone/iPad boli Prince of Persia: Warrior Within a Star Wars: Knights of The Old Republic. Ale to možno preto, že som ich hrával ako malý a nostalgia nepustila :D ale sú to kvalitné tituly. Ale poväčšine hrávam také odveci hry ako Mr. Jump, Timberman, BREAKFINITY, Smash Hit. Okrem tích 2 titulov čo som povedal som ale ešte asi nenašiel “plnohodnotnú” hru, ktorá by ma dlho dlho dlho bavila :) možno INJUSTICE, ale to je podobné ako mortal kombat, pochvíli sa to zunuje

    #406522
    jigga1411
    Účastník (Participant)

    Ak mate radi logicke hry skuste monument valley. Stoji trosku viac a nieje az taka dlha no celkom pobavi a zaujme. Tiez ma celkom bavila Tiny Thief a Altos Adventure. Klasika na dlhe vecery a precvicenie cudzieho jazyka je Words with friends a ak chce do nemoty hrat logicku hru Two Dots je to prave pre Vas. Zaujimave akcne zavody popierajuce fyziku = Asphalt.

    Tolko moj skromny vyber.

    #406523
    ????
    Účastník (Participant)

    Monument Valley je vyborna hra, logicka, nuti cloveka rozmyslat mimo fyzikalnych zakonov. ALE, za tie peniaze ale dostanem len 10 levelov, kazdy (by) ocakaval viac, pise sa to aj v recenziach. dalsich par levelov je v ramci in-app purchases, znova len zopar.

    v skratke, za tie peniaze by som cakal hru, ktoru budem hrat dlhsie ako hodinu

    #406526
    iTuxx
    Moderátor

    JFK: ked su ti tie hry jednoduche, skus riesit nejake vazne svetove problemy. Garantujem ti, ze sa zapotis a nudit sa nebudes :-) mozes skusit zacat riesit otazky tykajuce sa tvojej mensiny :-D

    Mna najdlhsie bavila hra Quiz Up. Hraval som sustavne iba temu Simpsonovci, az som sa dostal na titul Najlepsi zo Slovenska :-)

    #406548
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    Faktom je, ze aj ked hry ako Modern Combat vyzeraju nadherne, dotykove ovladanie je totalne nevhodne na strielacky. Neda sa to hrat.

    Zato adventury ci strategie su super. Z adventur urcite odporucam Broken Sword, celu seriu, poctiva klasika je klasika :)

    Mojim snom je, aby na iPad boli urobene porty Commandos (a Desperados) a takisto originalne Fallout 1 a 2. Jo panecku, dream on :). Do Eidosu som pisal ohladom Commandos aj som dokonca dostal odpoved ale bohuzel v tom zmysle, ze prava na hru uz nemaju aj ked by to bolo zaujimave.

    Tak neviem.

    #406552
    JFK.
    Účastník (Participant)

    Geometry Wars 3 nehral niekto? stojí to 5€, tak to nechcem sťahovať “len tak” :)

    #406557
    iTuxx
    Moderátor

    Commandos a Desperados boli “pani” hry veru.

    #407546
    Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

    A nejaký letecký simulátor, ktorý využíva gyroscop? :-)

    #407570
    majdy
    Účastník (Participant)

    Skúste Vainglory, bola aj ocenená Apple Design Award na WWDC 2015.
    Celkom fajn hra, najnovšie hrávame cez voľný čas s kamarátmi a drvíme súperov ako tím :D

    #407572
    EdDy
    Účastník (Participant)

    ja môžem odporúčiť Final Fantasy V ! Nikdy som FF predtým nehral, takže ako úplny laik na FF odporúčam na 154% ! teda ak máte radi trun-based RPG :)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 20 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.