Zakladni deska

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Zakladni deska

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #505514
    chudikcek
    Účastník (Participant)

    Dobrý den,měl bych dotaz ohledně základní desky. Mam možnost koupit dva iphony 6 za slušnou cenu akorat je porblém ze jeden ma rozbitý displej a nejde zapnout ale itunes ho normálně najde a ted druhý je v pořádku ale taky nejde zapnout ale itunes ho taky najde. Tak bych se rad zeptal jestli je tu šance že je nejak poškozená základní deska toho se obavam. Mám takou teorii že pokud jde s itunes tak by deska měla byt v pořadku ne? pokud ne tak se omlouvám moc tomu nerozumim ale displej bych jsi dokazal opravit. Jinak bych se kdyžtak chtěl zeptat co na te desce muže byt nefunkční.

    #505597
    iTuxx
    Moderátor

    to ze iTunes telefon najde, neznamena, ze je doska ok. Moze byt na nej milion roznych chyb od nemoznosti nacitania sim kraty, chytania signalu, nefunkcna wifi (IC je nachylny na narazy) az po nefunkcny display driver a pod. Aj to ze nejde display neznamena ze je vadny. Lebo aj rozbity display nieco zobrazi.

    #505603
    chudikcek
    Účastník (Participant)

    Jo jasne chapem diky, a pokud treba ten iphon prestal fungovat ze dne na den? a kdyz ho zapnu tak jde podsviceni? ze se jako jak kdyby zapne ale jen take podsvice naskoci a nic vic,

    #505639
    iTuxx
    Moderátor

    moze byt chyba displaya ale nemusi. Ja som ale osobne este nevidel display ktory prestal ist zo dna na den. Vzdy bola vtedy navine doska.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.