Wowfixit – skusenosti

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Wowfixit – skusenosti

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #523049
    Limo
    Účastník (Participant)

    Zdravim,

    ti co ste si kupili a aplikovali wowfixit na iphone, nepodelili by ste sa s nejakymi skusenostami? Pripadne pouzili ste to niekto aj na zadnu cast telefonu napriklad pri IP X alebo 8?

    Vdakaa ;)

    #523050
    iTuxx
    Moderátor

    no tak na toto som tiez zvedavy, zaujima ma, kto uz len tejto sprostosti veri

    #523058
    Adomm1234
    Účastník (Participant)

    Nefunguje to a nikdy fungovať nebude. Jediná rozumná funkčná alternatíva je transparentný skin spolu s tvrdeným sklom alebo fóliou.

    #523371
    Sagittarius
    Účastník (Participant)

    Toto je prvotriedna hlupost a kto tomu uveri je u mna korunovany blbec. ( treba brat s nadhladom ) :)

    Kedysi bolo dostat kupit pastu, volalo sa to displex, avsak bolo to urcene na plastove sklicka este tlacitkovych telefonov, alebo aj fotoaparatov, a pod. Mal som to a na Nokii 7610 mi to ako tak displej vylestilo, ale ziadne zazraky to neurobilo, nie ako toto, kde si to ta slecna lestila na videu a ktovie na co myslela :D

    #524908
    special_mj
    Účastník (Participant)

    Ahoj,

    ja som dostal tento produkt ako prezent. Na iPhone som už mal aj pred tym celkom ryhy na skle. Bolo mi povedané, že sa má naniesť skôr na nový displej, kde sa vytvorí film o hrúbke niekľko nanometrov. Keďže ryhy na skle sú hlbšie, nanovrstva ich nevyplní. Sklo telefonu to teda uplne neochráni. Škrabance sa sem tam objavia.

    Iná situácia ale bola na Apple Watch. Tie boli nové, ošetrené nanotechnologiou, kde ošetrenie vidieť hlavne keď si hodinky umývam vodou, ako voda okamžite stečie po displeji a neostane na ňom ani kvapka. Občas sa ale stane, že sú zacapkané od prstov. Škrabance zatiaľ žiadne.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.