Webová stránka poskytuje interaktívny prehľad aplikácií pre Apple Watch

Domov Diskusné Fóra Tipy, triky, modding v Mac OS X Webová stránka poskytuje interaktívny prehľad aplikácií pre Apple Watch

Zobrazuje sa 1 príspevok (z celkového počtu 1)
  • Autor
    Príspevky
  • #104449
    Svadbos
    Účastník (Participant)

    Ak ste zvedaví na to, ako budú aplikácie pre Apple Watch fungovať v praxi, skočte na stránku http://watchaware.com/watch-apps, ktorá ponúka interaktíve demo 26 aplikácií.
    Stránka spolupracovala s vývojármi aplikácií, aby mohla poskytnúť tieto demá. Medzi aplikáciami sa nachádza Facebook, Twitter, Maps, MoneyWiz, Pinterest a iné. Demo ukážky sú rôzne, od tých, ktoré predstavujú všetky tri módy Apple Watch (App, Glance a Notification) až po tie, ktoré predstavujú iba jednen alebo dva módy. Aplikácie Apple Watch Vám umožnia, aby ste ich spustili presne tak, ako v iPhone alebo iPade.
    Ale väčšinu času budete zdieľať interakciu s aplikáciami, ktoré neotvoríte samotnou aplikáciou, ale pomocou Glance alebo Notification.
    Glance je statický obrázok na obrazovke, ktorý Vám poskytne chuťovku v podobe informácie. Notification taktiež pošle nejakú informáciu na obrazovku, ale umožní Vám na ňu reagovať. Tieto demo ukážky proste replikujú správanie sa aplikácie v Apple Watch.
    Vyskúšajte tieto demá a podeľte sa s nami o svoje pocity.

Zobrazuje sa 1 príspevok (z celkového počtu 1)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.