Výmena swap mimo záruku

Domov Diskusné Fóra Ostatné Výmena swap mimo záruku

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Príspevky
  • #522732
    peter9587
    Účastník (Participant)

    swap mimo záruku oplatí sa ? Sa mi podarilo privrieť iPhone 7 plus do dvery v aute jemne sa ohol som ho narovnal display v poriadku len vypadli nejaké pixeli asi tak 3mm že neukazuje čierne

    #522793
    TDK
    Účastník (Participant)

    myslim si ze je to pekna chujovina a hanba aspolocnosti…nedavno som to riesil s apple…prestala mi fungovat WIFI na IP6, inak vsetko ostatne top stav.

    povedali ze nerobia opravu iba swap… a to znamena, ze I’m dam pokazeny telefon + 400EUR a oni mi daju druhy fungujuci telefon, samozrejme ze ten isty 3+ rokov stary model IP6… ktory sa novy predava po 350EUR … no nekup to :D tak som ich vysmial a poslal do pecka…

    #522795
    peter9587
    Účastník (Participant)

    No mne to tiež to ponúkli dať im telefón a + 480

    #523090
    0xCF
    Účastník (Participant)

    A to je akoze nieco nenormalne?

    K teme: V autoservise ked dovezies na opravu auto s ktorym si vlastnou vinou nadrbal do plota, nepytaju peniaze za opravu?

    K druhemu prispevku: zarucna doba je 2 roky

    #523091
    Adomm1234
    Účastník (Participant)

    Pýtajú peniaze za diel plus prácu, ale nie 110% ceny auta. V servise keď dovezieš auto s ťuknutým nárazníkom, tak vymenia nárazník a nevyfakturujú motor, prevodovku, kolesá a celý interiér.

    #523092
    0xCF
    Účastník (Participant)

    Pouzil som zly priklad. Auto je stavane na to, aby si v nom menil diely, ktore ti treba vymenit. Na druhej strane, ked ti odpadne lopatka z turba, tiez ti ju nepredaju samostatne. A servisy aut ziju zo servisnych prac a marzi na dieloch (hlavne “originalnych”), nie z predaja, ako je tomu u vsetkych mobilnych telefonov.

     

    Treba si kupit dosku+displej a vymenit, alebo ist do neautorizovaneho servisu. Kazdy predsa vie, ze autorizovane servisy iPhony neopravuju, pretoze na rozdiel od aut sa tam uplatnuje nie neopravitelnost, ale minimalizacia rozmerov. Vysledkom je tazka opravitelnost. Mozna, ale nie v autorizaku.

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.