Vydrz Apple Watch

Domov Diskusné Fóra Ostatné Vydrz Apple Watch

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #502457
    igor00
    Účastník (Participant)

    Dobry den,
    vlastnim Apple Watch 1. Generaciu (2015) 42mm.
    Hodinky som pouzival presne 25 dni, bol som z nich nadseny, vydrz baterie ma velmi milo prekvapovala. Vecer ked som lahal do postele(okolo 22.-23.) som mal stale okolo 63% baterky.
    Po tychto 25. dnoch zacala baterka blbnut. Hodinky som pouzival tak isto ako v prechadzajuce dni, no nevedel som sa s nimi dostat ani na polovicnu vydrz. Cez moje volno, ked som vstal okolo 8.-9., tak hodinky hlasili 10% baterie uz o 16.. Takto sa to opakovalo dalsie 3 dni.
    Posledny den co som hodinky mal, som vstaval o 4. rano, ziadne notifikacie, ziadne maily, ziadne odpisovanie na sms ani volania. O 10. hodinky ukazovali 36%.
    Povedal som si ze to predsa nieje normalne a ihned hodinky odniesol do autorizovaneho predajcu, kde boli kupene. Na reklamacii boli 25 dni.
    Vyjadrenie predajcu: Hodinky su v poriadku.

    Ake mate vy skusenosti s hodinkami? Kolko vam vydrzi baterka? Su taketo vykyvy vydrze normalne?

    Dakujem velmi pekne za kazdu odpoved.

    #502458
    magero
    Účastník (Participant)

    Caves, nie nie je to normalne ja mam tiez tento model cca par mesiacov po zaciatku predaja, nikdy som taketo problemy s bat. nemal a to ich mam uz vyse roka. Ked cez den nemam vela notifikacii a ani nejdem behat a pod. tak vecer mi ukazuju 50 az 60 % baterie, niekedy az 70 % co som dost prekvapeny :) Ucite reklamacia nenechaj sa odbit.

    #502459
    magero
    Účastník (Participant)

    Tak ma napada, skus reset hodiniek a update na najnovsi software.

    #502481
    igor00
    Účastník (Participant)

    Dakujem velmi pekne za reakciu.
    Este ma napadlo. Ked som hodinky prvy krat rozbalil boli vybite(este sa mi nestalo aby pri kupe noveho produktu od Apple a prvom zapnuti bol produkt vybity). A pri prvotnom nastaveni, a nahravani aplikacii sa 2x vybili aj ked bateria uz bola nabita na 20% a hodinky boli pripojene na nabijacku(Napada ma ci uz nemohla byt vadna bateria od vyroby).
    Reset hodiniek som urobil na predajni ked som ich odovzdaval na reklamaciu a hodinky maju najnovsi software.

    Zatial baterka drzi super. Od 7. rana do 9:40 mam aktualne 97% baterie, takze v podstate nemam co reklamovat, ale neviem do kedy to takto bude a ci zase bateria nezblbne.

    Asi tu nic nevyriesime a zostava mi len cakat, co ma dost mrzi, kedze sa mi nieco take pri Apple este nestalo.

    #502490
    magero
    Účastník (Participant)

    No pokial sa to opat objavi tak si myslim ze treba skusit opat reklamovat. Urcite to nie je normalne chovanie. Posledna moznost je dat si vymenit baterku. Ten problem co popisujes mi nikdy hodinky nerobili. Normalne mi 2 cele dni vydrzia bez nabijania ale je to uz naknap do vybitia :)

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.