V com vytvorit rychly a jednoduchy web zdarma?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software V com vytvorit rychly a jednoduchy web zdarma?

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Príspevky
  • #501145
    iTuxx
    Moderátor

    Chalani prosim vas, nepoznate nejaky program, alebo online editor, v ktorom mozem vytvorit rychlo a jednoducho ako-tak moderny web? Potrebujem len jednoduchy, max 3 stranovy webik so zakladnym info o firme, s par obrazkami ci logom, adresou, kontaktnymi udajmi pripadne mapkou. Nasiel som celkom dobry online editor wix.com ale ten ponuka bezplatne ulozeniu na svojej domene a navyse s reklamami a neda sa vytvoreny obsah exportovat, aby som ho vedel uploadnut na svoj hosting s domenou.

    Poradte mi pls nejaky jednoduchy editor lebo kodovat neviem, pripadne sposob jak cely vytvoreny web stiahnut z wixu aby som si to mohol uploadnut na svoj hosting. Dikes moc za rady a pomoc :-)

    #501155
    ????
    Účastník (Participant)

    :-)

    #501156
    iRaynor SK
    Účastník (Participant)

    Tiež mám jednoduchý (a responzívny) webík, písany s pomocou Bootstrapu, čiže žiadny WYSIWYG. Alebo by som skúsil nejaký CMS, ako WordPress.

    Problémom iWebu je že si vo väzení iWebu, nemôžeš prejsť na iný program, jedine že by si ten web z iWebu exportoval a upravoval ručne zdrojový kód, ale kto sa má v tom bordeli čo robí iWeb vyznať? Mám s tým skúsenosti, viem o čom vravím :-)

    #501213
    iTuxx
    Moderátor

    stary iWeb mam, viem ze je super, dokonca som v nom aj raz davno robil nejaky web, ale zavolal som medzitym kamosovi, ktory sa tym zivi a nejaky jednoduchy web mi za par eur slovenskych zbucha.

    Wordpress som skusal, ale absolutne tomu nerozumiem a nemam cas sa s tym prdkat a ucit sa to kvoli jednemu primitivnemu webu, ktory by v konecnom dosledku aj tak vyzeral ako keby ho robil ziak pomocnej skoly v Kralovskom Chlmci.

    #501236
    ????
    Účastník (Participant)

    :-)

    #501286
    iTuxx
    Moderátor

    co je to za projekt? nieco na vlastivedu? :-D

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.