Strih videa v iPhone X – problém so zvukom

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Strih videa v iPhone X – problém so zvukom

Zobrazuje sa 1 príspevok (z celkového počtu 1)
  • Autor
    Príspevky
  • #540855
    PavolGregor
    Účastník (Participant)

    Ahojte, mám takýto problém a chcem vedieť, či je to mnou, mojím konkrétnym telefónom, alebo či ste sa s tým stretli aj vy.

    iPhone X, videá natočím, zostrihám v iMovie priamo v telefóne. Keď si pozriem výsledok priamo v aplikácii iMovie, všetko ide v pohode.

    Vyexportovaný film má v závere rozhádzaný zvuk, nesedí s obrazom. Do cca 10 minút všetko v pohode. Akonáhle má projekt viac ako 10 minút, záverečnú časť už nejak neexportuje správne. Čím to môže byť?

    Ak chcem zvuk mať vo výsledku dobrý, musím projekt rozdeliť na viacero menších častí, každú vyexportovať zvlášť, a potom spraviť nový projekt, ktorým už len zlepím tie menšie časti dohromady, vtedy to ide dobre. Ale opakovaným rendrovaním samozrejme klesá kvalita.

     

    Pre príklad – originálne vyexportované video  – posledné cca dve minúty už vidno, že pri spomalených záberoch je zvuk v normálnej rýchlosti. Pritom keď si projekt prehrávam v apke iMovie, je to ok.

    Etela: Príbeh kvočky

    Ahojte, pipky! Dnes je moderné dávať si na internety fotky sona, milých úsmevov a pokakaných plienočiek. A čo, ja vari budem meškať v tomto? Len preto, že som predražený, značkový, vyšľachtený finálny hybrid s potlačeným pudom kvokavosti? Ani omylom! Volám sa🐔 Etela. A toto sú moje kuriatka. (kamera a strih: iMovie, iPhone X)

    Gepostet von Etela am Freitag, 13. September 2019

    Násobne rendrované na viac častí – zvuk ok.

    nejaké rady? Vďaka.

Zobrazuje sa 1 príspevok (z celkového počtu 1)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.