Sonos

Domov Diskusné Fóra Ostatné Sonos

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #542215
    Peter_H
    Účastník (Participant)

    Dobrý deň,

    chcem sa opýtať či má niekto z vás skúsenosti zo systémom Sonos. Ako to celé funguje, ako sa dá ovládať, či multiroom funguje aj na rôznu hudbu na rôzne repro atď. Za všetky odpovede budem vďačný.

    #542237
    rudo
    Účastník (Participant)

    Pokial je stabilne pripojenei na internet, nie su ziadne problemy, Sonos ma svoju apku na Mac, iPhone aj iPad, takze sa da ovladat aj cez ne, moze sa cez neho pocuvat internetove radia, hudba z tvojeho iTunes, ci inych ulozisk, moze ti pravidelne stahovat hudbu z tvojej kniznice  do sonosackej,atd,atd., zalezu vsetko ako si nastavis, v kazdej izbe rozna hudba, hlasitost, korekcie a pod.

    #542244
    Peter_H
    Účastník (Participant)

    Ďakujem za info, ešte je otázka či treba na multiroom resp. rôznu hudbu v rôznych izbách naraz aj nejake doplnkové zariadenie alebo stačia čisto len dva repro. Dá sa tak isto ovládať naraz dvoma rôznymi op. sys.? Napr. ja sedím v obývačke a pozerám tv kde mám sonos soundbar a v izbe mám iny sonos repro a tam by si priateľka chcela púštať inú hudbu ale cez svoj android.

    Ďakujem

    #542252
    rudo
    Účastník (Participant)

    Ano, v roznych izbach sa da pustat roznu hudbu, da sa ovladat z kazdeho zariadenia vsetko a aj sa da pustit v obyvacke ine  ako si pusti priatelka v spalni, napr., ci z androidu neviem posudit, lebo ja pouzivam vylucne apple aj ked v poslednej dobre ma riadne stvu, Jobs by mal vstat z mrtvych a  nakopat ich tam  do gebuli!

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.