Sim city 4 – OT

Domov Diskusné Fóra Nezaradené Sim city 4 – OT

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 32 )
  • Autor
    Príspevky
  • #58561
    Doni
    Účastník (Participant)

    Hra to niekto na MAC-u?Alebo je tato hra vobec na MAC?

    #130354
    EmElEn
    Účastník (Participant)
    #130355
    marek
    Účastník (Participant)

    EmElEn
    dnes si nejaky moc mily. sam som nevedel ako reagovat :-)

    #130357
    pedro
    Účastník (Participant)

    pozeram ze MLN bezcharakterne nedrzi slovo, ved predsa 8.juna oficialne ukoncil svoju cinnost na tomto fore.

    #130358
    marek
    Účastník (Participant)

    nahodou zo zaciatku mi MLN liezol na nervy, ale posledne komentare sa mi rataju :-)
    a zacinam ho chapat celkom, toto vravim uprimne

    #130359
    dex
    Účastník (Participant)

    Tu je na ňu link, sám som ju hral, ale je to blbosť ;) : http://tinyurl.com/2c9np

    #130362
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    marekv: Vďaka, som rád že aj na tomto fóre existujú ľudia, ktorí nejdú proti mne.

    Bol by som rád, keby všetci pochopili moje komentáre a ich mienenie. Nie som tu na provokovanie a bezcieľne rýpanie, ale uvedomte si, že niektoré otázky skutočne hraničia s debilitou. Takí ľudia by ani nemali vlastniť počítače, pretože akurát tvoria spam. No veď uznajte – pýtať sa v 21. storočí s aspoň 10 obrovskými vyhľadávačmi, či nejaká počítačová hra existuje? To neurobí dokonca ani debil, ale lenivec, ktorý si ostrý prístup zaslúži. Nechcem pútať pozornosť, nechcem byť extravagantný, nechcem nikomu psychicky ubližovať. Ja iba nechápem, ako sa také volovinu môžu ľudia pýtať a svojou troškou sa ich od toho snažím odnaučiť, alebo na to aspoň poukázať.

    pedro: Ukončil, to áno. Postupne som sa ale prinavrátil, pretože najskôr som niečo potreboval povedať CG a teraz som zvedavý, ako sa slováč vysporiada s iPhone. Vyjadrujem sa však iba tam, kde je môj komentár prínosom. Školský rok začína, takže postupne odídem znovu, ale keď už sú tie prázdniny, treba sa vo voľnom čase zabávať. :D

    Osoba ktorá komunisticky maže témy: Túto nemažte.

    #130363
    pedro
    Účastník (Participant)

    MLN: mne to nevadi ze si sa vratil, aspon je tu o 1 osobu s akym-takym prehladom viac. Ale niektore tvoje komentare sice odpovedaju na otazky hraniciace s debilitou, ale zase su dost ehm.. arogantne. Proste take otazky treba ignorovat. neda mi si pri tom nespomenut na tento xkcd:
    http://languagelog.ldc.upenn.edu/myl/llog/duty_calls.png

    :)

    #130364
    stranger
    Účastník (Participant)

    2 EmElM: Sice sa na konci Tvojho prispevku snazis upozornit na komunisticke mazanie, ale na co by som ja rad upozornil Teba je, ze si to mozno ani neuvedomujes, ale Tvoj prispevok je plny fasistickych dristov. Zamysli sa nad sebov, kde beries pravo na taketo komentare a hodnotenia inych…

    Na toto su fora, nech sa pyta kto chce na co chce v medziach a normach zakona, ktory aj v nasej ubohej demokracii ako tak plati, a toto forum je zatial demokraticke tiez. Ak nieco admin maze, tak ma na to dovod a pravo. Komu sa nejaka otazka alebo forum nepaci, nech na nu neodpoveda, alebo forum nenavstevuje…

    #130367
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    pedro: Heh, presne tú istú kresbu mi už kdesi tiež ukázali. :D Asi sa na to budem musieť skutočne vykašlať, pretože 98% svetovej populácie “is wrong on the internet”.

    stranger: Pozrime sa na presnú definícu fašizmu:

    “Fašizmus (po taliansky fascismo) je totalitná ideológia, resp. politické hnutie, antidemokratického a antiliberálneho zamerania. Fašistická ideológia vychádza z nacionalizmu, prípadne rasizmu. Fašistická politická teória a prax sa po prvýkrát presadila v medzivojnovom Taliansku vedenom Benitom Mussolinim.” — Zdroj: Wikipedia

    Ja nezastávam žiadnu ideológiu a už vôbec nie politické hnutie. Moje názory nie sú antidemokratické a ani antiliberálne, pretože ak niekto stanoví podmienky, ktoré musia spĺňať príspevky na fóre a sporné príspevky ich spĺňajú, je absolútne komunistické svojvoľne ich mazať. Ak Ti ide aj o “útlak” pseudodebilov, choď si skúsiť robiť technickú podporu do nejakej firmy a po týždni zaujmeš omnoho radikálnejší postoj.

    Kým nabudúce vytresneš takúto hovadinu (obvinenie z fašistickej ideológie), pozri sa aspoň do slovníka. Ďakujem

    Pokiaľ ide o nereagovanie, máš pravdu. To aj budem dodržiavať. Išlo mi len o to prispieť k zlepšeniu tohto predpotopného národa. Ak chceš byť pasívny a aj ostatní budú, nikam sa nedostaneme a úpadok bude pokračovať.

    #130368
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    Btw. @stranger’s pseudofašizmus – spomeňte si, ako ste tu nadávali CG-mu za jeho dlhé a kvetnaté príspevky. Mali ste vtedy právo vyjadrovať sa k nemu? Pán stranger, vtedy ste, pokiaľ si dobre pamätám, nenamietali.

    #130379
    stranger
    Účastník (Participant)

    Pardon za dalsi offtopic. Ja som tu nikomu nenadaval, s CG mame vztahy v pohode, fandim mu. V tomto topicu som nemohol prejst cez dristy tohto typu:

    “Nie som tu na provokovanie a bezcieľne rýpanie, ale uvedomte si, že niektoré otázky skutočne hraničia s debilitou. Takí ľudia by ani nemali vlastniť počítače, pretože akurát tvoria spam. No veď uznajte – pýtať sa v 21. storočí s aspoň 10 obrovskými vyhľadávačmi, či nejaká počítačová hra existuje? To neurobí dokonca ani debil, ale lenivec, ktorý si ostrý prístup zaslúži. Nechcem pútať pozornosť, nechcem byť extravagantný, nechcem nikomu psychicky ubližovať. Ja iba nechápem, ako sa také volovinu môžu ľudia pýtať a svojou troškou sa ich od toho snažím odnaučiť, alebo na to aspoň poukázať.”

    Denne sa stretavam u svojich zakaznikov s roznymi problemami a riesim ich, totizto zijem z ich penazi a takisto aj moji zamestanci. Takyto nazor ako mas Ty:

    “Ak Ti ide aj o “útlak” pseudodebilov, choď si skúsiť robiť technickú podporu do nejakej firmy a po týždni zaujmeš omnoho radikálnejší postoj.”

    si mozes dovolit isto len z dovodu, ze si robil operatora v nejakej firme, kde Ta nezaujimalo a do dnesneho dna si sa ani nezamyslel, od koho dostavas vyplaty. Ja Ti to poviem. Od zamestnavatela a ten ich ziskal z trzieb od tych pseudodebilov.

    Milujem riaditelov zemegule Tvojho typu. Sa zobud a zisti si kde je sever. Takym ako si Ty treba rychlo do ruky lopatu, lebo inak sa moc nudia a vymyslaju to co netreba. Historia to len potvrdzuje. A Ty tiez svojimi dristami..

    #130380
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    Nepochopil si. @ = At. @stranger’s pseudofašizmus = Vyjadrenie k strangerovmu pseudofašizmu.

    Píš si koľko chceš, obvinenie z fašizmu nezakryješ a všetci dobre vieme, že to bol “dríst”, ktorý prevyšuje všetky osatné. No ale mysli si čo chceš. Už som sa vysporiadal s tým, že mimo súdu nikoho o ničom, čo sa mu nehodí, nepresvedčím.

    Mimochodom, operátora som nikde nerobil a ani nebudem. Dokážem aj viac, ako hovoriť “nevieme, nevideli sme, nepoznáme”.

    #130387
    bawy
    Moderátor

    Podla mna by si ho nemal brat doslovne..chcel len povedat to co je pravda..90% tvojich prispevkov su len provokacne prispevky, ktore danej teme,prispevku alebo problemu vobec nepomozu…tiez ma prekvapilo ked si sa vratil..ale vobec ma to nestvalo, lebo si bol kludny ako baranok a do nikoho si nerypal..no zas ti narastli rozky a zas sa opakuje to iste….proste 90% tvojich prispevkov nepomaha ale len zahlcuje forum fakt hlupostami na ktore nikto nieje zvedavy…pochop ze ked si sikovny ty..nemusi byt sikovny kazdy kto dostane MAC do ruky a bud sa s tym proste zmieris alebo zopakujes to co bolo 8.Juna…osobne si mi nesympaticky uz len preto ze si ma nazval chorym, len preto ze som sa pytal ci aj inym vybruje macbook pro ked je v nabijacke..sfukol si ma vtedy ze je nenormalne pytat sa taketo otazky a z danej temy sa stala celkom frekventovana a dobra tema…kde prispel aj Dominik Balogh..no niekto tu temu zmazal… takze chlapce rada nad zlato…povznes sa dumb otazkami..radsej nereaguj ked nechces pomoct…peace

    #130390
    marek
    Účastník (Participant)

    kazdy ma v niecom pravdu, aj EmEIEn aj stranger aj bawy.

    sme len ludia, aj mne niekedy neda neragovat fakt na otazku uplne mimo (podla mna)
    hlavne ked clovek okrem toho ze nevie naformulovat otazku, pouziva “styly modernej komunikacie” pubertiakov ako napr w,x uchylky a podobne co ma vie fakt vytocit

    pacilo by sa mi keby toto forum malo aj nejaku uroven, ak sa chce clovek rozculit vo forach tak staci ist na sme, zive a podobne zalezitosti, kde si dovoli vyjadrit nazor kazdy idiot… nerad by som bol keby sa idiotizmus preniesol aj sem

    o tom zahlcovani diskusie v EmEIEn-ovom pripade by som nevravel, aj ked som s nim prisiel do slovneho “konfliktu” davnejsie, ale v tomto by som mu drzal stranu, lebo toto forume je skor zahltene od inych ludi a nie od stalych citatelov, neratam CG ktory je specialny pripad ;-)

    stranger>
    o tej lopate do ruky, no mozno mas pravdu, mozno nie, su rozne pohlady na vec
    je pekne ze zarabas na nevedomosti ludi (podpora) ale to ze clovek neni ochotny zarabat stylom ako ty (ochota a snaha poradit) to este neznamena ze je clovek zly a nevie podnikat, mozno len nema chut riesit taketo veci a chce stupat hore v niecom inom

    nejako tak

    #130394
    stranger
    Účastník (Participant)

    2 marekv: na nevedomosti ludi nezarabam. Servis je cisto stratova zalezitost, ja mam z tych ludi, samozrejme ako aj ostatni, trzby za predaj tovaru a sluzieb. Ked si niekto kupi PC alebo notebook u nas, kupuje si aj podporu v pripade poruchy, alebo problemu. Ked v Tescu alebo v NAY, tak si kupuje do buducna zivotnu skusenost pri reklamacii. Bud mu to vymenia za iny tovar, alebo vratia peniaze, alebo poslu do prdele. Reklamaciu mu v kazdom pripade vybavuje clovek, ktory svoju robotu nema rad, prinajlepsom ho nebavi.

    S touto strankou je to napodobne. Forum je pridana hodnota, stranka zije z navstevnosti, cim viac ludi pride, tym drahsiu reklamu si tu abonenti zaplatia. A ked to forum nebude fungovat ako ma, a to tak, ze pytajuci dostanu odpoved riesiacu ich problem, tak sem jednoducho chodit nebudu, hlavne ked im tu nieto vynada do hlupakov, debilou a co ja viem este coho. A to je na adminovi a moderatoroch, aby si to tu ukocirovali.

    #130395
    marek
    Účastník (Participant)

    stranger

    premienas to na peniaze, v tomto momente ma peniaze nezaujimaju a netrapia kedze to nieje moj projekt, ja ako uzivatel webky tuzim mat prijemnu webku kde je vela informacii a forum v ktorom bude minimum balastu (vtipne poznamky a podobne veci na rozveselenie mi nevadia)

    peniaze zaujimaju majitelov webky, a peniaze budu ked sem bude chodit vela ludi, ale…
    tiez si myslim ze maju zaujem o kvalitu aj prispievatelov do fora, ktore nasledne zvysuje kvalitu webky

    otazka, co majitela webky potesi
    100 dlhorocnych uzivatelov macov, pripadne novacikov co chcu pochytat seriozne info co riesia medzi sebou radosti a starosti komunity alebo 1000 pubertiakov co nevie naformulovat ani otazku

    #130396
    stranger
    Účastník (Participant)

    Je problem rozsirit obsah fora o sekcie Novacikovia a Stare paky? :-)

    #130397
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    Myslím že hlavný problém je v celkovom predformátovaní MacBlogu na portál odlišného štýlu. Na začiatku to tu bolo úplne super a bolo tu mnoho ľudí, ktorí sa vyznali a ktorí dokázali odpovedať aj na moje otázky. Pán Balogh sem chodil, moderoval to tu a svojimi vedomosťami (mnohokrát hodnotnými) tiež prispieval k obsahu fóra. Články písali ľudia, ktorí sa danej téme rozumeli a bol tu Ondra Toral s podcastmi, ktoré sa dali počúvať a zaujali. Postupom času sa však MacBlog stal navonok sebestačný a pán Balogh sa o fórum viac nezaujímal (alebo do neho aspoň neprispieval). Písači článkov postupne odchádzali a články strácali hodnotu. Ja som bol moderátorom, ale keďže to bolo dvojnásobné nervové vypätie, funkcie som sa vzdal. Na o potom, potom sa to zlomilo do súčasného stavu. Články píše vlastne iba pán Beleš (mnohokrát chybné preklady zo zahraničných webov a tipy, ktoré som zistil v prvý deň vlastnítva Macu), po úroni pána Meszároša alebo pána Bréma ani stopy. Po podcaste taktiež ani stopy. Fórum moderuje taktiež iba pán Beleš a ako sa zdá, cenzúruje toho príliš. Sám do neho ledva prispieva. Iba cenzúruje. Skúsení používatelia sa tu dajú spočítať na prstoch jednej ruky. MacBlog už proste nemá čo ponúknuť a preto je podľa môjho názoru zvláštne, že sa vedenie nezaujíma o názory užívateľov, ako sú napríklad tie Vaše – dedikované sekcie, rozdelenie iPhone/iPod od Mac. Malo by sa s tým niečo robiť, pretože ak to pôjde takto ďalej, budú si radiť noobovia noobom a z toho veľa užitočného nebude.

    #130399
    pedro
    Účastník (Participant)

    MLN- nie vzdy s tebou suhlasim, ale teraz si to vystihol dost presne.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 32 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.