Reštartovanie, vybíjanie, nepravidelné nabíjanie

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Reštartovanie, vybíjanie, nepravidelné nabíjanie

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Príspevky
  • #532595
    Adomm1234
    Účastník (Participant)

    Dobrý deň,
    Mám problém s mojím iPhonom. Po pripojení nabíjačky sa nabíja pomerne zvláštne, od 0-60% sa nabíja normálne, potom je dlho na 60%, následne to skočí na 80% a už sa znova nabíja normálne. Pri spustení náročnejšej aplikácie alebo aj kedykoľvek inokedy sa reštartuje. Pred reštartom ukazuje stav batérie 80%, po reštarte už len 10%. Zdravie batérie ukazuje 91%.
    Neviete, čím to môže byť spôsobené?
    Vďaka za odpoveď

    #532608
    0xCF
    Účastník (Participant)

    makka baterka, nepises aky je to model, ale pravdepodobne ide o starsi. Teraz je chladnejsie, baterky nevedia dodat taky prud, ako telefon potrebuje a ten sa preto restartuje.

    ak je to naozaj starsi model a nebola v nom menena baterka, odporucam ju dat vymenit. Ja som tak urobil na 6S a po vymene bolo uz vsetko ok

    #532611
    Adomm1234
    Účastník (Participant)

    Je to iPhone 8. Bol menený nabíjací konektor, tak chcem vedieť, či ak došlo k výmene ku poškodeniu batérie, tak aj tak môže ukazovať zdravie 91%. Porucha na doske by to teda nemala byť, či? Prvá vec, čo mi napadla, je PowerIC. AK je to naozaj len tou batériou, tak ju samozrejme dám vymeniť.

    #532651
    0xCF
    Účastník (Participant)

    nepisal si, ze si nechal menit konektor, to zdroj problemov trochu rozsiruje. Vymenou konektora k poskodeniu baterie moze dojst asi iba mechanickym poskodenim, ale to by si si vsimol na zmene proporcii telefonu ???? tympadom to moze byt aj na PowerIC cipe, ale to by ti tieto problemy robilo od momentu, kedy si ho prebral s vymenenym konektorom.

    baterku by sa oplatilo dat vymenit, ale otazka je, co za to budu chciet. Zdravie baterky po jej vymene stupne, ale dalsia otazka je, ci to naozaj pomoze tomu divnemu nabijaniu, ak je posahany PowerIC (zbytocne peniaze do baterky) ….

    tazko povedat. taketo skoky v percentach nabitia som videl iba ked bola stara baterka. na osmicku mi to nesedi, je to prilis novy telefon. kolko cyklov to ma?

    #532887
    Adomm1234
    Účastník (Participant)

    Doplním nové info, keby mal niekto podobný problém:
    Telefón sa už bez nabíjačky ani nezapol. Pristúpil som teda k výmene batérie – po výmene je nabíjanie lineárne, zatiaľ sa ani raz nereštartoval ani nevypol, tak pevne verím, že to vydrží. Takže percentuálne zobrazenie zdravia batérie v nastaveniach nebude zrejme objektívne na všetky prípady.

    #532890
    0xCF
    Účastník (Participant)

    to je divne ze osmicka potrebuje vymenu baterky …

    to ver tomu ze nie je objektivne. Na 6s pri povodnej baterke so zdravim 94%sa mi telefon vypinal pri vonkajsej teplote 10 stupnov. Kolega mal health 85% a drzala vpohode. Tento udaj o nicom nevypoveda a podobne je nepouzitelna funkcia peak performance whatever

    #533058
    Adomm1234
    Účastník (Participant)

    Prešlo pár dní a problém je späť – to isté, čo na starej baterke. Ak by to bol PowerIC, ako je možné, že závada na pár dní zmizla? Absolútne to nechápem.

    #533781
    HonzoSK
    Účastník (Participant)

    Ahoj, objavuje sa ze 8 maju stymto problem, jedna sa o HW chybu na doske ku ktorej doslo pri rozoberani. Uz som ich riesil asi  5 s rovnakym problemom. Pozri SS pre viac info :)

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.