REKLAMÁCIA IPHONU 5S

Domov Diskusné Fóra Nezaradené REKLAMÁCIA IPHONU 5S

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Príspevky
  • #101365
    Martingzd
    Účastník (Participant)

    Dobrý deň,

    Dal som si do servisu svoj mobilný telefón iphone 5S, na ktorom mi uznali chybu a bude mi nahradený novým.

    Potreboval by som od Vás radu, z vašej vlastnej skúseností, či by ste mi nevedeli povedať čo by som mal pri obdržaní náhradného nového mobilného telefónu dostať.

    Ďakujem

    #388908
    dfx
    Účastník (Participant)

    no dostat by si mal novy iphone 5s v rovnakej farbe aj s rovnakou kapacitou pameti

    #388909
    Martingzd
    Účastník (Participant)

    to viem, len mi ide ohľadom papierovaciek co by som mal ohladom toho dostat…Predchádzajuci som totiz kupoval v m:zone a mam od neho pokladnicny doklad ktori mi bude uz na dve veci ked dostanem nový a na nom bude uplne ine seriove cislo…Preto sa Vás chcem opýtať či by som mal od nich pýtať aj pokladničný doklad a + ešte niečo navyše alebo nie

    #388913
    idarkco
    Účastník (Participant)

    Mali by ti vypisat nieco ako zarucny list, kde ti nalepia nove imei a vypisu, ze sa jedna o vymenu swap modulu. Tym padom ti ostava povodny blocek s povodnym imei, kde sa pri moznej buducej reklamacii preukazes aj novym zarucnym listom s tou nalepkou swapu. Je to tak trochu obchadzka zakona, lebo realne ti vymenia stary iphone za novy, ale oni sa tvaria ze ti vymenili “suciastku” swap modul a teda ti plati povodna zaruka. Pri vymene produktu za novy musi byt nova zaruka, co by bolo pre nich nevyhodne. Skontroluj si hlavne stav, lebo ide o spominany swap, teda nanovo poskladany iphone z roznych suciastok a dalsich vratenych iphonov. Ale pokial viem, swap prechadza vystupnou kontrolou a teda by mal byt teoreticky v poriadku. Ak si im dal len telefon bez prislusenstva, vratia ti len ten.

    #388918
    Martingzd
    Účastník (Participant)

    idarkco : s tym poskladanim z viacerych iphonov si ma teraz trochu vystrasil, lebo taky by som naozaj nechcel…Nedalo by sa to pred prevzatím nejako zistit?…Ako najskor zistim ze je bez chyby?

    Ďakujem za odpoved

    #388920
    idarkco
    Účastník (Participant)

    No swap je nieco ako druhovyroba. Teda napr tvoj iphone co si dal na reklamaciu posluzi na dalsi swap. V tovarni ho otestuju a funkcne suciastky pouziju na zlozenie noveho swap iphonu. Preto ma kazdy swap ip uplne ine oznacenie modelu a imei ako bezne ip. Aby sa dali rozlisit. Ale nemal by som obavy ze nieco nebude funkcne. Sam som pouzival swapnuty ip5 lebo povodny mal vadu displeja. Ten swap uz nemam ale co viem funguje bezproblemov dodnes, co je uz vyse roka. Skor si pozri vizualny stav, obcas unikne nejaky skrabanec na hlinniku..

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.