Problemy s Macbook pro 13 Touch Bar 2017

Domov Diskusné Fóra Ostatné Problemy s Macbook pro 13 Touch Bar 2017

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Príspevky
  • #528489
    vladimir wlad
    Účastník (Participant)

    Ake mate skusenosti s tymto modelom ?

     

    #528490
    vladimir wlad
    Účastník (Participant)

    Moj prvy a posledny Macbook pro :-(

    Zacal som viac cestovat a chcel som mensi  Notebook s dobrou vydrzou baterie. Zavital som do predajne Apple len tak zo zvedavosti, kedze predtym som ziaden produkt od Apple nemal.V predajni ma presviedcali, ze ake kvalitne produkty tam maju atd ….”ved ako sa hovori,ked vtacka lapaju pekne mu spievaju “:-D  Tak som sa nakoniec rozhodol pre Macbook pro 13 Touch Bar 2017. Ten vyhovoval najviac mojim poziadavkam. Hovorim si, ze ako dobre som kupil ved isto budem spokojny za tu cenu.

    Po dvoch tyzdnoch pouzivania “super  Macbooku ” mi pocas nabijania prestal fungovat port. Priniesol som ho do predajne na reklamaciu, kde bol preinstalovany  OS, potom uz nefungovali dva :-D Poslali ho do servisu  a po 12tich dnoch mi povedali, ze bol meneny diel. Ok, ved to opravili. Stane sa,  ze hardware niekedy strajkuje :-D Aspon, ze ten OS funguje ako hodinky :-D

    Mesiac nato som bol na sluzobke, kde moj Macbook zacal zase strajkovat.Ako vzdy zapnem ho a naskoci kolonka kde sa zadava heslo. Heslo som zadal, ale Maschine sa dalej nerozbehla. Zobrazilo sa len logo Apple a to bolo vsetko. Takze pruser ako hovado a este k tomu na sluzobke. Takze isiel zase na reklamaciu :-/ . Zase meneny diel :-(

    A stale ten zly sen nekonci :-( Po novom sa mi zasekava klavesa. :-(

    Takze tam pojdem zase :-(

    Prosim  ignoroujte  tento  riadok:  (Nie vsetko drahe je aj spolahlive a Apple je toho prikladom.Nespolahlivy produkt, neprimerana cena.)-.

    Cielom temy je prieskum poruchovosti modelu.

     

     

    #528491
    joer
    Účastník (Participant)

    Hmm, že si mal problém s tvojim MacBookom neznamená že Apple má nespolahlivé produkty a nariekaš nad vysokou cenou. Keď si ho kupoval tak vysoká cena ťa vtedy nezaujímala? A čo recenzie na daný produkt, tie nečítaš keď si ideš kupovať takú drahú vec? Ja pracujem s Apple produktami od roku 1994 a za ten čas už mi prešlo rukami všeličo. Za celý ten čas som menil na PowerMacu 6100 ventilátor na zdroji cca 180 korún, a v mojom MacBooku Pro odchádzala grafika , myslím že to bola GEForce 5600 ale tá bola vadná aj pre stroje ako dell, acer, asus, hp atd-proste zlý výrobok. Takže stane sa aj u Applu že sa pri tej masovej výrobe nájde zmetok. Ale nadávať na Apple že je to šunt a predražené, hmm také typické pre klasického Win usera s Acerom alebo Asusom.

    #528498
    lord.norton
    Účastník (Participant)

    Mne osobne sa pokazilo ssd a klavesnica.

    v zaruke opravene a predane.

    kupil som si imac…

    #528499
    nocom
    Účastník (Participant)

    Sice rozumim, ze jsi rozladeny, kdo by nebyl, ale s emocemi to prece nejde takto hodnotit. Jak vypovidajici statisticky vzorek je asi tvuj jeden kus? Klavesnice u modelu 16 a 17 problemove jsou, to ses docist mohl, a co se tyka toho dalsiho, vse se muze pokazit, je to jen elektronika.

    “Nespolahlivy produkt, neprimerana cena.” – co je to neprimerena cena? Neprimerena neni, protoze Apple to zrejme za tuhle cenu bez problemu prodava, pokud je neprimerena pro tebe, je pak otazkou, proc jsi na ni pristoupil. A pokud jde o nespolehlivost, opet, mas jeden kus, z toho nevykouzlis statistiku spolehlivosti, pokazi se cokoliv. Kdyz si koupis Porsche misto Skodovky, taky ocekavas, ze to Porsche bude 10x spolehlivejsi, protoze stoji 10x vic? Asi tezko. Oboji jsou to proste jen auta – soubor technickych dilu, ktere se mohou pokazit :)

    Ale klidne se muzes vratit k Win notebookum, nikdo ti nebrani, ja si s nimi uzil dost a dekuji, nikdy vice :)

    #528501
    dfx
    Účastník (Participant)

    Mne sa pokazilo ssd v 15″ mbp 2016. Menili celu dosku v zaruke. Trvalo to 26 dni.

    Na klavesnicu pre tento mbp je vymenny program na 4 roky od kupy. A tusim aj na display je tiez vymenny program.

    Dufam, ze sa ta doska uz nepokazi.

    Ale inak je to dost velky pruser Applu. Stary 13″ mbp z roku 2009 mi doteraz funguje.

    #528527
    joer
    Účastník (Participant)

    Pruser je ten, že sa tie zariadenia-nielen od Applu čoraz viac stenšujú, ale výkon rastie a s tým aj problém to uchladiť. Podla mňa je si potreba určiť hranicu-potialto to fyzika pustí a hotovo. Preto aj problém s tenkými klávesnicami. A nie že dizajnér, či už Ive alebo iný je posadnutý vyrobiť čoraz niečo tenšie. To isté s telefonmi, myslím si keby výrobcovia robili sučasné telefony o 1 mm hrubšie, nič sa nedeje -lepšia baterka, lepšie držanie.

    #528564
    quadra
    Účastník (Participant)

    Tie USB-C porty zial casto odchadzaju.. su mechanicky viac nachylnejsie na poskodenie (hlavne ked uzivatelia su nevsimavi a pacia kabel z USB-C portu) a pri vysokych prudovych zatazeniach (pri nabijani) o to viac.. opat jedna z veci, kde soudruzi z Cupertina slapli do.. pritom maju skvele patentovane riesenie Magsafe (a tie napodobeniny do USB-C portu nestoja za nic!).

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.