Problém so zobrazovaním videí na webstránkach

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Problém so zobrazovaním videí na webstránkach

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #522412
    Ifko
    Účastník (Participant)

    Dobrý deň prajem,
    pred nedávnom som si zaobstaral svoj prvý Mac a to konkrétne Macbook Air. Všetko mi fungovalo tak ako malo, až donedávna, kedy som software aktualizoval na High Sierru konkrétne na verziu 10.13.2. Problém je v tom, že uprednostňujem pozeranie filmov na online stránkach, avšak po aktualizácií, pri zobrazení daného filmu mám biele okno na mieste kde by daný film mal byť a bez možnosti spustenia. Skúšal som už všetko, preinštalovať flash player a podobne. Som v týchto veciach amatér, vedeli by ste mi s týmto problémom prosím pomôcť? Vopred ďakujem.

    #522424
    joer
    Účastník (Participant)

    Spusti si Safari, chod do preferences, klik na websites, vlavo maš Auto-play-klik naň, zobrazi sa ti stranka na ktorej maš video, daj s menu allov all auto-play, pripadne v lavom stlpci klikni na Content blockers a vypni si blokovanie reklamy-Off na danej stranke, niekedy tam moze byt problem ze strank nepovoli pozerat video lebo im blokujes reklamy. Dalej chod dole v lavom stlpci a zaskrtni si Adobe Flash player a FormApps Plugin. Potom restartni safari, pripadne sa odloguj a znova naloguj. Malo by to ist, Apple v HighSierer defaultne blokuje Flash a reklamu, Flash uz od Liona ak sa nemylim.

    pripajam screen aby si sa vedel zorientovať

    #522427
    Ifko
    Účastník (Participant)

    Ďakujem za odpoveď, no aj po spravení všetkých týchto vecí mi to stále nefunguje tak ako by malo. Avšak chýba mi tam ten FormApps plugin, mám ho nejak dodatočne stiahnuť, alebo by mal byť niečoho súčasťou? Posielam aj fotky.

    #522434
    joer
    Účastník (Participant)

    No neviem, ja pouzivam HighSierruBeta 10.3.4, skus reštart kompu a reset PRAM -pri reštarte drž sučasne ALT,CMD, P, R a musi znova zazniet startovaci zvuk, drz to kym to nezopakuje zo 2x. Potom uvolni a nechaj normalne nabehnut. Ak to nepomoze tak neviem.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.