pripojenie USB k ipad 4mini

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes pripojenie USB k ipad 4mini

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #501746
    keksik.99
    Účastník (Participant)

    Existuje nejaky sposob pripojenia a nacitania USB v i pade 4 mini?

    potrebujem preniest skladbu z keyboardu do ipadu a to format midi a mp3. Ziadne wifi a Bluetooth prenasanie. Kabel Apple Lightning to USB som kupil org  ale po pripojeni USB mi ipad napise ze “pripojene zariadenie vyzaduje prilis vela energie” Pomoze niekto???

    #501755
    iRaynor SK
    Účastník (Participant)

    Ten Lightning to USB funguje len s fotoaparátmi, načíta z nich fotky, ja sám mám tento adaptér.

    #501760
    keksik.99
    Účastník (Participant)

    Cez ten Lightning kabel mam pripojeny keyboard Korg Pa3 a dokazem pomocou ipadu a programu Cubasis 2 ovladat korg, nahravat midi skladby a aj prehravat a taktiez to funguje aj opacnym smerom. Takze  je pre mna nepochopitelene preco nedokazem pripojit USB-cko a natiahnut si z usb do ipadu napr midi skladbu ktora ma napr. len 50kb Doteraz som pracoval na Win a ntb samozrejme bez problemov kedze pouzivam org a zaplateny softw. Dal som sa nahovorit na Apple tak som kupil Macbook pro a aj  ipad 4mini zaplatil som za to 2,5tis a ide ma rozhodit od zlosti. Kedze na vystupeniach je pre mna jednoduchsie pracovat z ipadom ako s macbookom som si myslel ze si sprijemnim pracu ale opak je pravdou zatial ma to len max rozculuje a tak stale hladam riesenie….

    #501763
    iTuxx
    Moderátor

    ale iPad nepodporuje mass storage v takom slova zmysle ze pichnes USB alebo pamatovu kartu, skopirujes data a vybavene. Tak ani nikdy nefungovalo. Ked uz si isiel davat 2,5 litra na techniku, mohol si si aspon pohladat ci dokaze to co od toho ocakavas. Nie na kazdu pracu je MacOS/iOS vhodny. Ja ich napr pri mojej praci tiez nepouzivam, lebo su pre mna nepouzitelne v tomto smere. Sukromne ale macbook, iPad aj iPhone pouzivam.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.