PRENOS FOTIEK Z IPHONE DO WINDOWS PC

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes PRENOS FOTIEK Z IPHONE DO WINDOWS PC

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Príspevky
  • #509347
    Nataliale
    Účastník (Participant)

    Ahojte, potrebujem poradiť…už roky čo mám iPhone ma trápi, že všetky programy na prenos fotiek z iphone do windowsu počítača sú za spoplatnené a ja nemám proste peniaze na vyhadzovanie za program na starý počítač. Zaujíma ma, či by ste vedeli niekto poradiť s programami, ktoré vám povolia presúvať fotky/hudbu/videá neobmedzene z iphone do pc a naopak? Používala som free trial od iMazing ale je to obmedzené a platí sa za to. Moc by ste mi pomohli, pretože ma to už štve, keď nemôžem normálne dať fotky z mobilu do pc a úplne mi z toho blbne už telefón. A keď to chcem urobiť normálne cez priečinok v IPHONE, ktorý sa ukáže po pripojení mobilu do pc, tak mi neukazuje všetky fotografie a je v tom chaos proste. DIKY ZA RADY!

    #509350
    JohnMcDUCK
    Účastník (Participant)

    Jednoducho iTunes od Apple.

    #509396
    iTuxx
    Moderátor

    neviem ci to je to co hladala. iTunes je zalozeny na synchronizacii. Ona hlada nieco na pracu ako s obycajnym uloziskom. Tu ti iTunes nepomoze. Ten velakrat nefunguje ani tak ako by mal.

    #509440
    JohnMcDUCK
    Účastník (Participant)

    Alebo este ak mas v nastaveniach iCloud zapnutu iCloud Fotokniznicu tak sa staci na stranke iCloud.com prihlasit s tym istym AppleID a odtial si moze stahovat kolko len chces :) a ziadny program ti netreba :)

    #509445
    shadower
    Účastník (Participant)

    sak na windowse sa daju fotky normalne prekopcit z iphone cez mass storage alebo aj rovno windowsacky picture import z mass storage …

    a zvysok itunes …alebo ine free ktore vedia pristupovat k tomu, je ich dost aj na stiahnutie hudby u iphone ked treba

    #509456
    palo s.
    Účastník (Participant)

    ako pise shadower, prenos fotiek a videi z iphone do windows PC je jednoduchy ako facka. iba to pripojis, za par sekund sa iphone opyta ci ma doverovať danemu PC, ty to odsuhlasis a všetky fotky mas vo foldri iPhone, odkial ich mozes preniest

    #509457
    iTuxx
    Moderátor

    ale naopak to fungovat nebude. Cize do iPhonu si fotky nenahra

    #509482
    Nataliale
    Účastník (Participant)

    Tak o itunes vie asi kazdy a nepytala by som sa o pomoc keby mi itunes vyhovoval. Dalej cez ten automaticky import – ano, fotky prehodim vsetky do pc a mozem dat aj vsetky vymazat, ale to nie je to co hladam. Ja chcem s fotkami manualne manipulovat, davat z iphone do pc a naopak. A vyjadrim sa aj ku iCloud kniznici – ta mi neuklada vsetky forky, kedze mam len 5gb pamäti na iCloud a fotky su 10gb takze to vobec nie je usporiadané.

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.