Potrebujem 2 apky, vedeli by ste mi poradit?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Potrebujem 2 apky, vedeli by ste mi poradit?

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #104124
    iTuxx
    Moderátor

    Pekny den prajem priatelia,
    ako hovori nazov topiku: hladam dve aplikacie do iPhonu. Viem ze ich je v Store triliarda, ale musel by som skusat rad za radom a hlavne u tych platenych toto nemienim podstupovat, tak preto vas chcem poprosit o radu.

    1. Nieco take, aby som si mohol serial v adresaroch skopcit do iPhonu cez iTunes do sandboxu. Na prehravanie pouzivam nPlayer, ale on v sandobxe vie iba priamo pridavat a odstranovat subory a to je pri viacerych seriach potom bordel a neprehladne, kedze si tam ziadny novy adresar a podadresar neviem vytvorit. Skusal som to aj cez Good Reader, ale ten sice adresare podadresare vie vytvorit, ale zial iba v ramci apky. V sandobxe iTunes sa k nim dostat neda. Je teda nejaka moznost, aby som proste chytil 20 adresarov serialov, potiahol do iPhonu a potom si ich vedel prezerat a otvarat cez nPlayer?

    2. Fotoeditor, ktory ponuka upravy napr blur len urcitej casti, nie komplet celej fotky. Dalej vygumovanie nejakeho textu, alebo aby som vedel vystrihavat mnou zvolene casti a z nich spravit novy obrazok. Alebo upravu stetcom, fixkou, dopisanie textu, atd… Nieco ako stary dobry Skicar vo Windowse. Na Macu mam Pixelmator a Paintbrush, tie ale pre iPhone nie su. Editorov je v obchode šilion, ale vsetky co som skusal ponukaju len sracky typu zmena farieb, svetla, filtre a toto nepotrebujem. Hladam skutocny editor, co dokaze upravovat, nie menit trapne filtre a farby.

    Kludne aj platene, ak budu dobre.

    Dakujem vopred za vsetky tipy :-)

    #401205
    Lemon84
    Účastník (Participant)

    K bodu 1: ja pouzivam Avplayer hd, ked otvorim itunes / aplikacie / avplayer hd tak pretiahnem celu zlozku so serialom do adresara avplayer hd a potom v ipade mam cely serial v priecinku ( ktory sa tam kludne da potom kopirovat, premenovat .. v ramci aplikacie ). Nefunguje to aj pri nplayer?

    #401211
    Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

    Tiež mám AVPlayerHD na iPade a z Macu doň videá dávam cez iMazing. V iTunes veci ako vytvorenie zložky a nebodaj ich prezeranie proste nie sú, proste iMazing + AVPlayerHD = plnohodnotný zložkový systém, ako ho poznáme z Finderu :-) a prácu so zložkami takto zvládam v iPade samotnom alebo aj ked pripojím iPad k Macu a z Macu manažujem iPad (AVPlayerHD). Parádna vec.

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.