Poslanie e-mailu v zadany cas

Domov Diskusné Fóra Tipy, triky, modding v Mac OS X Poslanie e-mailu v zadany cas

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #103435
    sarge
    Účastník (Participant)

    Caute riesili ste nejako poslanie e-mailu v zadany cas na osx? V poslednom case si uvedomujem ze tuto featuru potrebujem cim dalej tym viac. Podla tejto diskusie http://apple.stackexchange.com/questions/45604/how-can-i-send-a-mail-message-later sa to da nejako nastavit cez automator alebo sa da kupit plugin SendLater http://www.chungwasoft.com/sendlater/ na defaultnu aplikaciu Mail. Rozmyslal som ze si ten plugin kupim, ale zaujimalo by ma ci neexistuje nejaky klient, ktory ma priamo tuto featuru zabudovanu. Radsej by som si priplatil za lepsieho klienta ak za to stoji, ako kupovat plugin za 9$.

    #398249
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    Automator a urobis si calendar alarm akciu. Velmi jednoduche a rychle.

    Alebo este lepsie, nastavit to priamo cez webove rozhranie k mailu, ak to hosting umoznuje. U Gmailu to myslim ide, v pripade mailov na WebSupporte na 100 % tiez. Vyhoda tohto riesenia je, ze nemusis mat zapnuty pocitac.

    #400556
    sarge
    Účastník (Participant)

    To aby som nemusel mat zapnute pc by bolo najlepsie.. Potreboval by som to na mojom icloud mail konte,skoda ze nema taku sluzbu.

    #400905
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    na iCloude to sice nejde, ale na Gmail myslim ano. Ak by si si spravil schranku s autoodosielanim tam, staci si pridat tento email do iCloudu ako linkovany mailbox.

    Nie ideal, ale aspon nieco.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.