Pomoc pri výbere iPodu

Domov Diskusné Fóra Ostatné Pomoc pri výbere iPodu

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Príspevky
  • #54864
    Celeb
    Účastník (Participant)

    ahojte…. hoci uz dlhsi cas sledujem z uzadia apple a velmi sa mi paci (i ked som nemal moznost vyskusat nic ine ako ipod :-/ )… Aj preto som sa rozhodol s prazdninovych brigad minut peniaze na iPod… Avsak neviem sa rozhodnut, ktory si vybrat…. som pomerne vasnivy posluchac hudby… hudby mam VYBEROVEJ 6GB… celkovo je to vsak na 10ky GB… no a tu prichadza otazka… Aky iPod by ste mi odporucili? Pripominam, ze si mozem maximalne dovolit iPod 30GB…. Povodne som zamyslal kupit iPod Nano 8GB Black ale viaceri ludia mi odporucaju kupit si rovno 30GB… Co by ste mi poradili vy? Navyse, je prezeranie videa na iPod 30GB naozaj dostatocne? Da sa *uspokojivo* prezriet aj nejaky ten serial, ci dokonca film? A taktiez aj trosku prakticka otazka… kedy bola vydana posledna generacia iPodu? A oplati sa cakat na dalsiu generaciu (podla informacii by to malo byt az v decembri-januari) PRetoze na nejakej anglickej mac stranke a nasledne aj tu na macblogusa objavila sprava, ze taiwansky vyrobcovia dotykoveho displeju pre iphone, ze vraj zacali vyrabat aj pre ipod… su taketo spravy naozaj tak zarucene, ze sa oplati pockat takmer pol roku? a nebyva cena hned po zavedeni novej generacie vyssia? Pretoze nedisponujem az takymi financiami aby som si mohol dovolit platit este viac ako teraz…. Predsa je len iPod velmi draha zalezitost a tak nechcem peniaze vyhodit nespravnym sposobom ;)
    Vopred dakujem za odpovede… a poprosim vsetkyx – piste naozaj ludia, ktori iPody pouzivaju a vyznaju sa v nich a nie ti co o nich citaju ako ja… a nevedia ani o com hovoria (lebo takyx je vsade dost :-/) naozaj je to pre mna dolezite a nechcem sa nechat takymi ludmi ovplyvnovat…. DAKUJEM :) :) :)

    UPDATE: trosku silny koniec… dufam, ze sa pouzivatelia ipodu nezlakli a neurazili… naozaj ocenim ak kazdy kto ma ipod/pouzival v poslednej dobe mi bude vediet poradit… Este ma napadla jedna malickost… je nieco aj z NEGATIVNEJ stranky ipodu co by som mal vediet?

    #108988
    Dominik Balogh
    Účastník (Participant)

    Celeb, myslim ze z toho robis prilis velku vedu. Je to len prehravac.

    Rozdiel medzi 8 GB nano a 30 GB video je (necakane :) vo velkosti, velkosti displeja a velkosti pamatoveho media. Nic ta nemoze prekvapit a asi ani sklamat, kedze iPod sa predava uz 7 rokov takmer s rovnakym UI a funkciami. Ovladaju ho 6 rocne deti naslepo.

    Ak chces velky displej a ulozny priestor, kup si 30 GB. Ak chces kompaktnejsi prehravac a nepotrebujes viac priestoru, kup si nano.

    PS/ Serial sa da vpohode pozriet.

    #108989
    paliano
    Účastník (Participant)

    Ahoj, ja som rocny uzivatel ipod video – vyborny sluha, ak potrebujes vela miesta a budes si pustat videa. Ja som ho sice rychlo naplnil, ale pocuval som hlavne cerstve veci, zvysok som ‘riesil’ pocuvanim macbooku/cd. K videu som sa dostaval velmi sporadicky, skor ma bavili podcasty. Rozhodol som sa pre zmenu. Velmi ma zaujala akcia ipod+nike, ked vyuzivas ipod nano ako monitor behania (vzdialenost, cas, rychlost, spalenu energiu, trate a ine statistiky). Zaroven je ipod nano mensi, bateria dlhsie vydrzi. Ma max.8 GB, ale to by malo stacit. O tom to je, mal by si odhadnut, v akych situaciach ho budes pouzivat, taky ipod si vyber. Je z coho vyberat.

    #108990
    paliano
    Účastník (Participant)

    P.S. ak sa rozhodnes pre ipod video, mas sancu ziskat 60GB v cene mensej ako 30GB, staci knauknut vedla do bazaru;)

    #109006
    Celeb
    Účastník (Participant)

    dakujem velmi pekne za dost bohate odpvoede :) presne take som si rpedstavoval… no asi som sa rozodol pre klasicky iPod s videom… teraz uz len nastava otazka kedy ho kupit? mam cakat na nocu generaciu (aj tu na macblog sa zverejnilo, ze by mala vyjst do mesaica, i ked je to nepravdepodobne) co by mohlo trvat aj do januara alebo kupit co najskor ako to pojde? Neviem totiz kedy vysla geenracia 5.5, ze ci uz nie je trosku “stara” :P

    #109009
    jurosik
    Účastník (Participant)

    tu mas zoznam apple vyrobkov aj s datum vydania poslednej verzie:
    http://buyersguide.macrumors.com/

    #109013
    Celeb
    Účastník (Participant)

    takze pockam teda do konca septembra teda, ci bude ten novy update… :) este jednu otazocku co bude skor pre staryx harcovnikov… ked sa vyda nova generacia zdrazuje sa oproti tej predoslej?

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.