Otazky k Leopardovi (Boot Camp, Power management)

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Otazky k Leopardovi (Boot Camp, Power management)

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #55242
    Kompi
    Účastník (Participant)

    Tak uz asi kazdy caka na posledny piatok v mesiaci :), len kym yjde novy OS mam par otazok.

    Neviete ako to bude s bootcampom .. v 1.4beta ke mi nesiel power managemet a procesor zhavil ako lava cca na 85 stupnov pri pareni, zadny soft mi to nechcel prestavit na nizsi speedstep .. tak cakam, ci sa uz konecne pohne tento problem. Lebo kazdy vravi, zahraj si hry cez bootcamp, ale predsa si neroztavim notebook. A VMWare a paralels idu na nic, pri hrani stratim polovicu vykonu.

    Neviete ci bude leopard rieseny ako update, alebo ako novy OS, ci budu behat programy (CS3 studio etc.), alebo ako to bude riesene ?

    Kompi
    macbook pro 2.2Ghz 2GB 8600GT

    #110537
    Aleks
    Moderátor

    Ako nový OS ale všetky programy ti budú behať.

    #110539
    Dominik Balogh
    Účastník (Participant)

    – 85 C je u Intel Core 2 Duo v notebooku v norme a bez rizika
    – Nemozes sa celkom presne spoliehat na softwarovy merac
    – Otazku typu “opravia to do finalnej verzie?” treba asi polozit priamo vyvojovemu teamu Boot Campu, my mozme maximalne tak tipovat a polemizovat.

    – Boot Camp final ma byt sucastou Leoparda

    – V Leoparde pojdu vsetky moderne programy. Leopard sa da kupit jedine ako upgrade, kedze ziadny Mac sa nikdy nepredal bez operacneho systemu. Ked si teda kupis dalsi system, je to upgrade toho stareho, ktory si dostal s pocitacom. Cena za update na Leopard 129 USD, jedine krabicovka.

    #110540
    Aleks
    Moderátor

    Tak to je dosť sporné či je to update. Možno tak z právneho hľadiska, preto prečo si povedal ale na druhú stranu môžeš si ho nainštalovať na druhú partícu alebo na daľší disk a vtedy to neni update.

    #110545
    Dominik Balogh
    Účastník (Participant)

    Aleks: licencia pre upgrade systemu nehovori o tom, ci musis alebo nemusis prepisat stary system. Ide len o to, aby si mal licenciu pre ten stary, preto mas akoze zvyhodnenu cenu pre novy. Ale kludne ich mozes pouzivat obidva a mat ich na roznych diskoch.

    “Akoze zvyhodnenu” preto akoze, lebo u Apple nemas inu moznost, teda kupit si retail, ne-upgrade za vyssiu cenu, prave kvoli tomu ze kazdy Mac uz je s licenciou a systemom.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.