Nefungujúce face id na X

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Nefungujúce face id na X

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #529493
    tamara
    Účastník (Participant)

    ahojte, minuly týždeň mi spadol telefón, nič sa mu nestalo všetko ide. Aktualizovala som si najnovšiu ios12 a odvtedy mi nefunguje face id, chcela som ho zrušiť a nastaviť nanovo ale nefunguje to. Taktiež mi nefungujú niektoré app kde treba prednú kameru jednoducho mi obrazovka zamrzne.  Ale fotak funguje aj keď občas je pár seknúd čierna obrazovka až potom to naskočkĺ. FaceTime mi nefunguje vôbec, ale videohovor na whatsapp mi ide normálne. Chcem sa teda opýtať či ma niekto podobný problém po aktualizácii?

    Ďakujem

    #529494
    PavolGregor
    Účastník (Participant)

    Registrujem menšie problémy po poslednej aktualizácii. Občas zamrzne aplikácia facebook, častejšie, než pred tým,  ma face ID nerozozná. Ale nič extra. Prepdokladám, že to bude len pár bugov po najbližšiu opravnú aktualizáciu.
    PS: Telefón mi nespadol

    #529500
    Adomm1234
    Účastník (Participant)

    FaceID modul zložený z viacerých prvkov je veľmi náchylný na mechanické poškodenia v dôsledku pádov. Ak predtým FaceID fungovalo a prestalo fungovať až po tom, ako prebehol update, tak to môže byť chyba nového iOS. Ale ak FaceID nefungovalo už predtým, tak je poškodený nejaký komponent a vyrieši to len autorizovaný Apple servis. Myslím si, že práve to je situácia u Tamary. V iPhone X totiž žiadny neautorizák nemôže vymeniť ani proximity senzor, lebo aj ten je súčasťou FaceID modulu a všetko je to párované s IMEI dosky. Dúfam, že je v záruke, lebo ak nie, tak to bude pekná pálka.

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.